Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Οικονόμου

Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Οικονόμου

Ιούνιος 27, 2019 - 12:56
1 σχόλια

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Οικονόμου, θρυλική μορφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Αρκαδίας που είχε αγαπηθεί στη Μεγαλόπολη αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία.

Ένας άνθρωπος που βρισκόταν πρωί βράδυ στο γήπεδο της Μεγαλόπολης, είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Δόξας Μεγαλόπολης, μια ομάδα που αγαπούσε ιδιαίτερα μαζί με τον Πανιώνιο και τη Γουέστ Χαμ.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας και η Μεγαλόπολη ιδιαίτερα έχασαν έναν θερμότατο υποστηρικτή και λάτρη του ποδοσφαίρου.

Ο Μπάμπης Οικονόμου ή «Τσάρλυ» όπως τον ήξεραν οι περισσότεροι, είχε επίσης μεγάλη αγάπη και για το σκάκι, το δίδαξε μάλιστα σε πολλούς μικρούς και μεγάλους. Η κηδεία του έγινε σήμερα Πέμπτη στις 12:00 στην Μεγαλόπολη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δείτε παλαιότερη δημοσίευση του Arcadiaportal.gr για τον εκλιπόντα  ΕΔΩ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

περασα ομορφα χρονια στην μεγαλοπολη με τον μπουρα τον γιαννη τον κουρεα τον χρηστο το γιατρο ,ο μπαμπης ομως ιδιαιτερη καρδια RESPECT στον μπαμπη και ελπιζω να βρει συμπαικτη για το σκακι εκει επανω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.