Έφυγε από τη ζωή η «ψυχή» της ομάδας Παλιές Φωτογραφίες της Τριπολιτσάς

Έφυγε από τη ζωή η «ψυχή» της ομάδας Παλιές Φωτογραφίες της Τριπολιτσάς

Μάρτιος 10, 2017 - 11:06
0 σχόλια

Φτωχότερη είναι από σήμερα η παρέα της σελίδας «Παλιές φωτογραφίες και γραφικοί τύποι της Τριπολιτσάς»  αφού έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Κόρδαρης, ο δημιουργός της ομάδας.

Ο Τάκης Κόρδαρης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέπμτης 9 Μαρτίου στο σπίτι του όπου και όταν τον βρήκε η γυναίκα του ήταν ήδη αργά.

Το 2014 ο Τάκης Κόρδαρης μαζί με άλλα μέλη δημιούργησαν αυτή την ομάδα με στόχο να γνωρίσουν οι νέοι την παλιά όμορφη Τρίπολη, μέσα από φωτογραφίες τις οποίες θα ανέβαζαν οι ίδιοι οι Τριπολιτσιώτες από το προσωπικό τους αρχείο και όχι μόνο.

Ο Στέλιος Αντωνίου γράφει στην ομάδα:

«Θλίψη και πόνος γεμίζουν τη σημερινή μέρα. Χτες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Τάκης Κόρδαρης, ο άνθρωπος που δημιούργησε με τόση αγάπη και τόσα οράματα αυτή την ομάδα, με οδηγό στα βήματά του την αγάπη του για τον τόπο μας.

Φτωχότερη από σήμερα η παρέα μας.. Έφυγε ένας καλός φίλος, ο δάσκαλός μας, έφυγε ένας καλός άνθρωπος και εξαιρετικός οικογενειάρχης. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αρκαδικής γης που θα τον σκεπάσει...

Καλό ταξίδι, δάσκαλε».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.