Τρολάρισμα έπος του Ορχομενού στην Παρί Σεν Ζερμέν (pics)

Τρολάρισμα έπος του Ορχομενού στην Παρί Σεν Ζερμέν (pics)

Μάρτιος 10, 2017 - 11:00
1 σχόλια

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως επικό τρολάρισμα η φωτογραφία που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο facebook η ομάδα του Ορχομενού αναφορικά με τον αποκλεισμό της Παρί από την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου Αρκαδίας η βραδιά Champions League επιφύλασσε μία από τις σημαντικότερες ανατροπές στην ιστορία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 6-1 της Παρί στο Καμπ Νοου και να την αφήνει εκτός μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι.

Ο Ορχομενός λοιπόν ανέβασε φωτογραφία με την ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν μόνο που το τέρμα και η τετράδα της άμυνας της αποτελείτε από ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λεβιδίου αναφέροντας: ''Η σωστή ενδεκάδα για να μη "φας" 6 γκολ από την Barcelona!!!''

Στο τέρμα λοιπόν ο Καραμπής, στα δεξιά της άμυνας ο Παρασκευόπουλος, αριστερά ο Ζιάζιαρης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σιόλας και Μούστος και από το κέντρο και μπροστά όλα τα μεγάλα αστέρια της Γαλλικής ομάδας.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο Ορχομενός Λεβιδίου στο facebook:

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

καλό!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.