Εφαρμογή προγράμματος δακοκτονίας στη Βόρεια Κυνουρία

Εφαρμογή προγράμματος δακοκτονίας στη Βόρεια Κυνουρία

Ιανουάριος 27, 2019 - 16:04
1 σχόλια

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν-3852/2010, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Εφαρμογή προγράμματος δακοκτονίας, έτους 2019.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

 

Περί αποδοχής της συμμετοχής στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων, με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά, και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, των δήμων της Χώρας», προϋπολογισμού 20.000,00€.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

 

Λήψη απόφασης σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, σε δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για την πλαστική ρύπανση του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού - Μαίναλου και Μονεμβασιάς. 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

 

Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών  του  έργου «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Μεσογείου Άστρους, Χειμερινής Μελιγούς και Παραλίου Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Αντιδήμαρχος

 

Προσδιορισμός τιμής ζώνης αξίας ακινήτων για τον υπολογισμό του Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, στην περιοχή επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου Παραλίου Άστρους (594/Δ/25-07-2001)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήμαρχος

 

Αναμορφώσεις προϋπολογισμού.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήμαρχος

 

Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών, σύμφωνα με το Ν.4412/2016.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήμαρχος

 

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κουτρουμπής Γεώργιος

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι εκλογές πλησιάζουν, μαύρο, από τους κατοίκους του Ατσίγγανου γιατί δεν έχουν συνδεθεί τρία χρόνια τώρα με τον βιολογικό......έχετε χρόνο ακόμα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.