Δύο ταινίες animation από μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (vid)

Δύο ταινίες animation από μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (vid)

Φεβρουάριος 10, 2020 - 21:02
1 σχόλια

Συμμετοχή στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης συμμετέχει στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού μήκους "Cinema...διάβασες;" αυτή τη φορά με δύο ταινίες animation.

Δημιουργοί οι μαθητές και οι μαθήτριες των Β1 και Β2 τμημάτων. Κι όπως δήλωσαν και τα ίδια τα παιδιά σε εκδήλωση σχετική με την παρουσίαση των ταινιών τους : " Χειροκρότημα και αγάπη και τα like στο youtube για να έχουμε κι εμείς υποστήριξη μεγάλη μες στου διαγωνισμού την ζάλη!"

Αξίζει πραγματικά η στήριξη όλων μας σε αυτή τους την προσπάθεια!!!

B1 Το Σμαραγδένιο Νησί 2020

Με αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων το Β1 τμήμα μας συμμετέχει στο 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους. Η υπόθεση του παραμυθιού μας: Ο γενναίος Ζαχαρούλης και ο βοηθός του ο ναύτης παπαγάλος Μαρτυριάρης, ψάχνουν να βρουν το Σμαραγδένιο νησί και να το σώσουν από την κατάρα του τρομερού και φοβερού Κακογένη. Άραγε θα τα καταφέρουν; Το παραμύθι αυτό αποτέλεσε δημιουργία των μαθητών και μαθητριών του Β1 . Τους ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Τα τραγούδια που ακούγονται είναι: UKULELE-Benjamin Tissot

EPIC-Benjamin Tissot

FUNNY SONG - Benjamin Tissot

 

B2 ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ 2020

Με τη συγκεκριμένη ταινία κινουμένων σχεδίων το Β2 τμήμα μας συμμετέχει στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους " Σινεμά .... Διάβασες;" Η υπόθεση μας έχει ως εξής: Στο Μπαρμπεκιόνησο όλοι ζουν πολύ ευτυχισμένοι χάρη στο μαγικό διαμάντι. Όμως ο Μέγας Κλέφτης Παπαγάλος Τζινσρούμπερ το κλέβει και όλα αλλάζουν. Θα καταφέρουν άραγε ο Μέγας Πειρατής Χάντσιν και ο βοηθός του ο νάνος Χατζηδάρης να το πάρουν πίσω και να φέρουν ξανά την ευτυχία στο νησί τους; Η δημιουργία και η συγγραφή του παραμυθιού μας έγινε με μεράκι από τους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Ευχόμαστε ολόψυχα: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Τα τραγούδια που ακούγονται είναι: WELLINGTON SEA SOCIETY-Great Open Sea (intro-outro)

ALL THE PRETTY LITTLE HORSES-John Stebbe

CDC2-Kostas T

THE UNDERSCORE ORKESTRA-Andros Ballos

BRAVE PIRATES-Frievents Orchestra

Video: 

B2 ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ 2020

B1 Το Σμαραγδένιο Νησί 2020


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.