Δύο φίλοι που έγραψαν ιστορία στον αθλητισμό

Δύο φίλοι που έγραψαν ιστορία στον αθλητισμό

Δεκέμβριος 18, 2014 - 11:37
0 σχόλια

Αποτελούν σίγουρα δύο από τους καλύτερους Έλληνες καλαθοσφαιριστές που πάτησαν τα παρκέ της Α1 και έγραψαν την δική του ιστορία χαρίζοντας πολλές και μοναδικές στιγμές στους φίλους του μπάσκετ.

Νίκος Χατζής και Κώστας Τσαρτσαρής συμπαίκτες με την Εθνική ομάδα αντίπαλοι σε συλλογικό επίπεδο μα πάνω απ’ όλα δύο καλοί φίλοι και δύο τεράστιες προσωπικότητες του Ελληνικού μπάσκετ.

Τον  Χατζή έχουμε την δυνατότητα να τον θαυμάζουμε με την ‘’κυανόλευκη’’ φανέλα του Αρκαδικού και να κοσμεί φυσικά την ομάδα με την παρουσία του στην Τρίπολη. Ο ‘’Τσάρι’’ πριν από ενάμισι χρόνο κρέμασε τη φανέλα και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από μία πολύ μεγάλη καριέρα.

Λίγο πριν την έναρξη του φιλικού ανάμεσα στον Αρκαδικό και στους Βετεράνους την Τετάρτη 17/12 στο ΔΑΚ Τρίπολης Νίκος Χατζής και Κώστας Τσαρτσαρής είχαν την δική τους συνομιλία μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα με το μυαλό του κόσμου στις κερκίδες να γυρνά στα μεγάλα παιχνίδια που ήταν αντίπαλοι στο παρελθόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.