Δριμεία επίθεση Παπασταματάκη σε Κωνσταντινόπουλο «Ο Σουλτανίσκος του ΠΑΣΟΚ»

Δριμεία επίθεση Παπασταματάκη σε Κωνσταντινόπουλο «Ο Σουλτανίσκος του ΠΑΣΟΚ»

Αύγουστος 21, 2023 - 16:01
5 σχόλια

Άμεση είναι η απάντηση του κ. Παπασταματάκη Υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου με την Νέα Πελοπόννησο στην ανάρτηση του βουλευτή Αρκαδίας  του ΠαΣοΚ - Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου δείτε ΕΔΩ

Ο κ. Παπασταματάκης κάνει λόγο για προβοκατόρικες δηλώσεις

Δείτε την ανάρτηση

Ο Σουλτανίσκος του ΠΑΣΟΚ

Οδυσσέας Κ. Κωνσταντινόπουλος

Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής

βουλευτής Αρκαδίας γιατρός ακτινολόγος (δεν τον είδαμε ποτέ να έρθει να κάνει μια έστω τυπική παρουσία στο ακτινολογικό του Παναρκαδικού)

Ο κύριος Οδυσσέας Κ. Κωνσταντινόπουλος θα πρέπει να γνωρίζει οτι όταν προσβάλλεται ο επικεφαλής μιας παράταξης, προσβάλλονται όλα τα μέλη της παράταξης αυτό μου δίνει το δικαίωμα να του απαντήσω εγώ, για λογαριασμό μου.

Ο σουλτανίσκος του ΠΑΣΟΚ νομίζει οτι με απειλές και προβοκατόρικες δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα κατεβάσει το κόσμιο μέχρι τώρα επίπεδο των περιφερειακών εκλογών και θα προκαλέσει τον Πέτρο Τατούλη και την ομάδα του να κατέβη στο χαμηλό περασμένο και ξεπεσμένο πολιτικό επίπεδο του.

Η σύγκριση ειναι συντριπτική εις βάρος του.

Ένας νάνος σε πολιτικό επίπεδο, που οριακά εκλέκτηκε βουλευτής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές γεγονός

που, από οτι φαίνεται πυροδότησε και το μένος του απέναντι σε άξιους, συναδέλφους του, στο ΠΑΣΟΚ και στοχοποίησε την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει την αλλαγή στην Πελοπόννησο τον Πέτρο Τατούλη.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Νέα Πελοπόννησο


5 Σχόλια

Γιατρέ θαρκτεθεις με δαύτον άμα ανοίξει το στόμα του Που πολύ φοβάμαι ότι θα το κάνει !!!!! Στη σύνταξη βγήκες ή ακόμα ;;

Κύριοι ντόκτορες μη σκοτωνόσαστε , αφού όπως δείχνουν τα πράγματα έτσι κι' αλλιώς είναι γνωστό ποιος θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης . Οπότε προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ..

Γιατρέ μη ζορίζεσαι για τον αρχηγό σου. Πολιτικοί νάνοι είστε όλοι σας. Κι ο σουλτάνος σας ο πιο κοντός πολιτικά αφού το απέδειξε στις δυο θητείες που έκανε την Πελοπόννησο τσίρκο των εργολάβων και των μελετητών. Όσο για τον Οδυσσέα ίδιος με σας κι αυτός. Μόνο που σιτίζεται σε άλλη ιδεολογική παράγκα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.