Δόξα - Βρασιές: Κορυφή για πόσους;

Δόξα - Βρασιές: Κορυφή για πόσους;

Φεβρουάριος 19, 2022 - 10:20
2 σχόλια

Ένα πολύ σπουδαία παιχνίδι περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με την Δόξα να υποδέχεται στην Μεγαλόπολη την Κυριακή (20/2, 15:00) τις Βρασιές.

Το ντέρμπι κορυφής της Α’ Αρκαδίας είναι γεγονός σε ένα παιχνίδι με τις δικές του ξεχωριστές παραμέτρους και για τους δύο μονομάχους που σαφώς το αποτέλεσμα του όποιο και αν είναι θα διαμορφώσει τα δικά του δεδομένα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Δόξα Μεγαλόπολης σε πιθανή περίπτωση νίκης της πιάνει στους 41 βαθμούς τις Βρασιές και από την άλλη οι κιτρινόμαυροι αν φύγουν με το τρίποντο από την Μεγαλόπολη θα αυξήσουν την διαφορά τους στο +6 έχοντας κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τον τίτλο.

Οι κυανόλευκοι του Ηλία Κατσούλα αθόρυβα αλλά άκρως ουσιαστικά είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 42 γκολ υπέρ και 17 κατά που τους κατατάσσουν ως την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την τέταρτη καλύτερη άμυνα.

Από την άλλη πλευρά το σύνολο του Βαγγέλη Αδαμογιάννη με 41 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση και οδηγεί την κούρσα έχοντας 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα έχοντας σκοράρει 50 γκολ (καλύτερη επίθεση) και από την άλλη έχοντας δεχθεί μόλις 8 (καλύτερη άμυνα).

Το ερώτημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αν η Δόξα Μεγαλόπολης μπορεί να κάνει ακόμα μία υπέρβαση σε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική γι’ αυτήν σεζόν και από την άλλη πως θα διαχειριστούν οι Βρασιές την κούραση από την καταπόνηση του δύσκολου αγώνα της περασμένης Τετάρτης για το Κύπελλο Αρκαδίας με τον Ερμή Μελιγούς.

Στον πρώτο γύρο οι Βρασιές είχαν κερδίζει στον Άγιο Ανδρέα με το ευρύ 5-0 την Δόξα Μεγαλόπολης στην μία από τις δύο της ήττες στο πρωτάθλημα ωστόσο είναι προφανές ότι αυτό το παιχνίδι θα έχει μια εντελώς διαφορτική λογική και από τις δύο ομάδες.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Έχουν και οι δύο τις τελευταίες αγωνιστικές το λεωνίδιο εκτός έδρας. Ο Πανθυρεατικός θα σηκώσει πρωτάθλημα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.