Τατούλης
symvolo

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα Γορτυνίας

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα Γορτυνίας

Μάιος 14, 2019 - 16:31
0 σχόλια

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 ιατρική ομάδα πολλών ειδικοτήτων (καρδιολόγος, παθολόγος, διαβητολόγος, χειρούργος, πνευμονολόγος, νευρολόγος, γενικός γιατρός, ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός) θα βρίσκεται στο χωριό Λυσσαρέα Γορτυνίας και θα προσφέρει δωρεάν εξέταση στους κατοίκους.

Η δράση της εθελοντικής ομάδας των γιατρών που επισκέπτεται τη Γορτυνία για 7η χρονιά, υποστηρίζεται από τους φορείς: Δήμος Γορτυνίας, Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ),  Κοινωνική  Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου, Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια» Τρίπολης,  Σύλλογος Λυσσαρεωτών  και την  Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ώρα έναρξης των εξετάσεων: 10:00 π.μ.

Ο Δήμος Γορτυνίας θα διευκολύνει την μεταφορά στο χωριό Λυσσαρέα για τους δημότες που δεν έχουν τρόπο μετακίνησης.

Παρακαλούνται οι δημότες και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, να επικοινωνούν με τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης  Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στο τηλέφωνο: 2797022700

 

Δελτίο Τύπου

Δήμος Γορτυνίας/ΔΗΚΕΓ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.