Δοκιμές στην Αγγλία για Γιαννούλη

Δοκιμές στην Αγγλία για Γιαννούλη

Μάιος 25, 2016 - 10:24
1 σχόλια

Στο Μολινό για λογαριασμό της Γούλβς  ομάδα όπου αγωνίζεται στην Championship της Αγγλίας βρέθηκε  ο Κώστας Γιαννούλης ο οποίος πραγματοποίησε σειρά προπονήσεων και δοκιμών.

Ο 29χρονός αριστερός μπακ-χαφ μετέβη στην Αγγλία πριν από λίγες ημέρες έχοντας ασφαλώς πάρει την συγκατάθεση του Αστέρα Τρίπολης δοκιμάστηκε στην Γούλβς για μία περίπου εβδομάδα με Αγγλικά δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν ότι άφησε θετικές εντυπώσεις.

Με βάση λοιπόν αυτό ο Έλληνας άσος περιμένει την οριστική απάντηση της Γούλβς τις επόμενες ημέρες για το αν δηλαδή οι Άγγλοι προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του  με τον ποδοσφαιριστή να δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2017 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα καθώς σε περίπτωση που ο Κώστας Γιαννούλης φύγει για το εξωτερικό τότε η απόκτηση δύο αριστερών μπακ θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη αφού από τους κιτρινομπλέ έχει αποχωρήσει και ο Σάκης Παντελιάδης που επίσης κάλυπτε την συγκεκριμένη θέση.

Η Γουλβς την περασμένη αγωνιστική χρονιά τερμάτισε στην 14η θέση της Championship έχοντας απόσταση 18 βαθμών από την 22η Τσάρλτον που υποβιβάστηκε τελικά κάτι σημαίνει πως δεν κινδύνευσε με υποβιβασμό και από την άλλη  όμως ούτε μπόρεσε να διεκδίκηση τη συμμετοχή της στα play offs ανόδου.

Το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη του θέματος του Κώστα Γιαννούλη και μένει να φανεί λοιπόν αν θα φορά την κιτρινομπλέ  φανέλα με το αστέρι στο στήθος και την νέα αγωνιστική σεζόν η όχι.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

το χειρωτερο αριστερο μπακ που περασε απο τον αστερα να παει να παιξει αγγλια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρε μανατζαραιοι.................................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.