Διβητάρης - Λάγαρης - Δέδες στο γήπεδο του Παναρκαδικού

Διβητάρης - Λάγαρης - Δέδες στο γήπεδο του Παναρκαδικού

Μάρτιος 19, 2020 - 10:37
0 σχόλια

Οι παλιές φωτογραφίες έχουν πάντα την ικανότητα να σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, να γυρίζουν τον χρόνο πίσω και να σε κάνουν να νοσταλγείς αλλά και να θυμάσε στιγμές από το παρελθόν.

Ο Κώστας Λάγαρης με το πλούσιο φωτογραφικό του αρχείο φροντίζει καθημερινά μέσω facebook να φέρνει στην επιφάνεια στιγμές από τα ποδοσφαιρικά του χρόνια τόσο με την φανέλα του Παναρκαδικού όσο και από τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε.

Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Κώστα Λάγαρη με ακόμα δύο μεγάλες μορφές που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία με την φανέλα του Παναρκαδικού στα τέλη της δεκαετίας 80'.

Ο λόγος για τον αείμνηστο Πειραιώτη Θοδωρή Διβητάρη (αριστερά στην φωτογραφία) και τον Μεσσήνιο Σάκη Δέδε (δεξιά στην φωτογραφία) όπου μαζί με τον παλαίμαχο Αρκά τερματοφύλακα Κώστα Λάγαρη είναι στο χωμάτινο γήπεδο του Παναρκαδικού.

* Η φωτογραφία ανήκει στον Κώστα Λάγαρη και την ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.