Συμφωνία δημάρχων Αρκαδίας για την αγορά μηχανήματος διάγνωσης του κορωνοϊού

Συμφωνία δημάρχων Αρκαδίας για την αγορά μηχανήματος διάγνωσης του κορωνοϊού

Μάρτιος 19, 2020 - 10:45
6 σχόλια

Οι καιροί ου μενετοί... Κάθε δήμος οφείλει να κάνει ό,τι προβλέπεται και επιβάλλεται από την κεντρική εξουσία αλλά και ό,τι μπορεί για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ύστερα από πρωτοβουλία του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, οι πέντε δήμαρχοι της Αρκαδίας συμφώνησαν στην προμήθεια μηχανήματος διάγνωσης του κορωνοϊού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από έξι ημέρες οι δήμαρχοι Άργους και Ναυπλίου, κατόπιν αιτήματος του Νοσοκομείου Αργολίδας, ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν στην αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αναμένεται η απάντηση του διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Και ο διοικητής τι περιμένει. Μήπως και του πέσει δουλειά στο μαγαζί; Μετρημενα κουκιά είναι τα πράγματα. Η τώρα η ποτέ.

ο διοικητής δεν γεννναει λεφτά. Αν η κυβενηση δεν δίνει πως θα λειτουργήσουν τα νοσοκομέια;

Κανένας δεν έχει καταλάβει ότι εάν πιστεύουμε ότι έχουμε τον ιό, μένουμε σπίτι και καλούμε τον ιατρό μας, για κανένα λόγο δεν πάμε μόνοι μας στο νοσοκομείο. Εάν ξεκινήσουμε και πηγαίνουμε όλοι για τεστ στο νοσοκομείο θα τους στείλουμε στον άλλο κόσμο τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται εκεί με βαριά νοσήματα. Μην κάνετε κουταμάρες δώστε προσοχή στις οδηγίες των ειδικών που παίζουν σε τηλεόραση και internet.

24:41 καλά βλαξ χειροκροτά εσύ τον Κούλη και άσε τους άλλους που είναι 24 ώρες άυπνοι. χειροκροτα τον Κούλη που εκτελεί στις εντολές αυτών που θα σου επιβάλουν όχι να μείνεις στο σπίτι που σου λένε τώρα και εσύ γουστάρεις για είσαι μπουλης, θα σου επιβάλουν να μένεις στο δρόμο άνεργος σε κάνα δυο μήνες από τώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.