Διπλό κορυφής στις Σπέτσες με Αρκαδική υπογραφή για την Λέρνα

Διπλό κορυφής στις Σπέτσες με Αρκαδική υπογραφή για την Λέρνα

Ιανουάριος 23, 2018 - 10:00
0 σχόλια

Γκολ ο Φίλιππος Σαλαπάτας και ο Κώστας Κολλιόπουλος, έπαιξαν οι Τέλης Σαλαπάτας και Γιώργος Αρδάμης

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Αργολίδας βρίσκεται η Ένωση Λέρνας αυξάνοντας την διαφορά της στο +3 από την δεύτερη Κορωνίδα Κοιλάδας.

Η Ένωση Λέρνας πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τις Σπέτσες με 2-3 και σε συνδυασμό με το ισόπαλο ντέρμπι με 1-1 μεταξύ του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και της Κορωνίδας πήρε βαθμολογικό μαξιλαράκι 3 πόντων ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Για να έρθει η νίκη στις Σπέτσες η Ένωση Λέρνας χρειάστηκε Αρκαδική βοήθεια με τους Κώστα Κολλιόπουλο και Φίλιππο Σαλαπάτα να σκοράρουν και να συμβάλουν στο να πάρει η ομάδα τους το τρίποντο.

Η Σπέτσες με το ξεκίνημα του αγώνα αιφνιδίασαν ανοίγοντας το σκορ με τον Κεφαλονίτη στο 10’. Στο 13’ ο Φίλλιπος Σαλαπάτας ισοφάρισε για την Ένωση με τον Κώστα Κολλιόπουλο 3 λεπτά αργότερα με το δεύτερο του τέρμα σε δύο συμετοχές με την ομάδα της Λέρνας να κάνει το 1-2.

Η απάντηση των Σπετσών ήρθε στο 27’ με τον Κομπόγιωργα να κάνει το 2-2 με την Ένωση να παίρνει την νίκη στο 67’ με γκολ του Τριανταφύλλου. Εκτός από τον Φίλλιπο Σαλαπάτα και τον Κώστα Κολλιόπουλο που σκόραραν αγωνίστηκαν και οι Τέλης Σαλαπάτας και Γιώργος Αρδάμης συμβάλοντας και αυτοί στο να πάρει η Λέρνα το σπουδαίο αυτό διπλό.

ΣΠΕΤΣΕΣ: Μουράτης, Κουμπέγια (Παπανδρέου), Σουλιάς, Βιγκλιάρης, Σκαβάτσος, Τριπολιτσιώτης, Κρεμμύδας, Μλάντζοφ, Κομπόγιωργας, Κεφαλονίτης (Παρεμουτζιάν), Βώκος (63’Παρεμουτζιάν).

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Μπόμπος, Διαμαντής, Κατσίρης, Πίτρης, Τριανταφύλλου, Αρδάμης, Κιρβαλίτζε, Φ.Σαλαπάτας (51’ Βαρβουλέτος), Τ.Σαλαπάτας, Κολλιόπουλος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.