Μαθητές Erasmus από 5 χώρες της Ευρώπης στο Δημαρχείο Τρίπολης

Μαθητές Erasmus από 5 χώρες της Ευρώπης στο Δημαρχείο Τρίπολης

Ιανουάριος 23, 2018 - 09:47
0 σχόλια

Στο πλαίσιο συμμετοχής και φιλοξενίας από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης αποστολών, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα «West - Est: Sharing Musical Identities Learning Europe - WESMILE, Δύση-Ανατολή: Μαθαίνοντας την Ευρώπη μέσα από τις μουσικές μας ταυτότητες», μαθητές και καθηγητές από 5 χώρες (Ιταλία, Πολωνία, Τουρκία, Ρουμανία, Πορτογαλία) επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, το Δημαρχείο Τρίπολης.

Την αποστολή των σχολείων υποδέχτηκαν, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής παιδείας και πολιτισμού του δήμου Τρίπολης, Σπύρος Βρέντας μαζί με τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Τρίπολης Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και συνομίλησαν με μαθητές και καθηγητές σχετικά με τους στόχους και τις θεματικές της επίσκεψης τους στην Τρίπολη αλλά και τόνισαν πόσο σημαντικές είναι οι ανταλλαγές σε διαφορετικούς προορισμούς, τόσο για την πόλη μας, όσο και για τους ίδιους τους μαθητές και τα βιώματά τους.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε, με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών για καλή διαμονή στην πόλη μας αλλά και καλή συνέχεια σε ένα πρόγραμμα που πραγματικά συμβάλλει στην διεύρυνση του πνευματικού, μουσικού και κοινωνικού ορίζοντα των παιδιών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.