Διπλή σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης σε διαγωνισμό Ρομποτικής

Διπλή σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης σε διαγωνισμό Ρομποτικής

Απρίλιος 02, 2024 - 08:15
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Διπλή σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Μετά την αξιόλογη  παρουσίαση της δουλειάς τους στον διαγωνισμό ρομποτικής περιφέρειας Πελοποννήσου, οι μαθητές μας συμμετείχαν με επιτυχία στον 10ο επετειακό Πανελλήνιο Διαγωνισμό STEM και εκπαιδευτικής ρομποτικής 2024 με τίτλο «Μεσόγειος, πηγή ζωής και πολιτισμού», που διοργανώθηκε στις  30 / 03 / 2024 στην Αθήνα, στο γήπεδο taekwondo από τον οργανισμό STEM Education.

Οι μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας με προπονήτρια την εκπαιδευτικό πληροφορικής κα Τσίρμπα Κωνσταντίνα και αρωγούς τη δασκάλα της τάξης κα Τσουντουράκη Ευαγγελία και την
εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής κα Παπαδοπούλου Μαρία απέσπασαν τον έπαινο «Συνεργασίας».

Η ομάδα των μαθητών της Γ΄ τάξης με προπονητή τον Διευθυντή του σχολείου κο Σκαλούμπακα Αθανάσιο και αρωγό τη δασκάλα της τάξης κα Γιαννίτσα Σταυρούλα διακρίθηκε στις έξι καλύτερες ομάδες από τις πενήντα πέντε που συμμετείχαν στον διαγωνισμό της κατηγορίας OPEN και κατέκτησε το  ειδικό βραβείο «Καινοτομίας».

Όλοι οι μαθητές συνεργάστηκαν με ενθουσιασμό και αφοσίωση στον στόχο τους.

Δούλεψαν σκληρά και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν!

Η εμπειρία ήταν μοναδική και πρωτόγνωρη για μικρούς και μεγάλους. Τα βραβεία ήρθαν σαν επισφράγιση τηςφαντασίας, της διαδραστικότητας, της δημιουργικής σκέψης και της
ομαδικής δουλειάς.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Θερμές ευχαριστίες και στους γονείς που στήριξαν και ενθάρρυναν την προσπάθειά μας καθώς και στον δήμο Τρίπολης για την προμήθεια του πρώτου μας εξοπλισμού.

Ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου

Σκαλούμπακας Αθανάσιος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.