Άγ. Ανάργυροι Αττικής: Άνδρας δολοφόνησε γυναίκα έξω από Αστυνομικό Τμήμα

Άγ. Ανάργυροι Αττικής: Άνδρας δολοφόνησε γυναίκα έξω από Αστυνομικό Τμήμα

Απρίλιος 02, 2024 - 07:54
0 σχόλια

Eurokinissi

Ακόμα μία γυναικοκτονία, δυστυχώς, είχαμε στην Αττική, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο δράστης της δολοφονίας είναι ένας 39χρονος, ο οποίος σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του λίγα μέτρα μακριά από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Το θύμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε πάει το αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενη από έναν φίλο της, διότι νωρίτερα είχε δει τον δράστη να την περιμένει έξω από το σπίτι της.

Η 28χρονη κατήγγειλε το περιστατικό. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ρεπόρτερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» είχε ζητήσει να πάει σπίτι της, μετά την καταγγελία, συνοδεία περιπολικού, διότι φοβόταν.

Στη συνέχεια, ο φίλος της αποχώρησε, και όταν προσπάθησε να φύγει το ίδιο και εκείνη, ο 39χρονος ο οποίος την είχε ακολουθήσει, της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα.

Ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.