«Δίνω αίμα, δίνω ζωή!» στο Πολιτιστικό Κέντρο Λίμνης (pics)

«Δίνω αίμα, δίνω ζωή!» στο Πολιτιστικό Κέντρο Λίμνης (pics)

Οκτώβριος 06, 2019 - 19:19
0 σχόλια

Με κεντρικό μήνυμα «Δίνω αίμα, δίνω ζωή!», ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», μέλος του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών, στα πλαίσια του εθελοντισμού πραγματοποίησε με επιτυχία την 1η εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9-1 το μεσημέρι, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λίμνης, από ειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, αφιερωμένη φέτος στην Αλεξάνδρα Χρ. Παπαβασιλείου, Μέλος και Συνεργάτιδα του Συλλόγου, που τόσο αναπάντεχα και πρόωρα, έφυγε από κοντά μας.

Γνωρίζοντας την αξία της δωρεάς αίματος και μοναδικό σκοπό της πρωτοβουλίας αυτής, την συγκέντρωση μονάδων αίματος για την κάλυψη αναγκών, προσφέροντας το μεγαλύτερο δώρο σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο, δίνοντας μονάχα 10΄ λεπτά από τον χρόνο μας.

Αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς του Συλλόγου, στήριξαν εθελοντές αιμοδότες, νέες και νέοι του χωριού μας και όχι μόνο, όπου ήρθαν για το σκοπό αυτό και ήταν οι:Σπύρος Ι. Αναγνωστόπουλος, Μαριλένα Δ. Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνος Αλ. Βαρδουνιώτης, Παναγιώτα Δ. Γκιόκα, Θεόδωρος Στ. Κριτσελάς, Δημήτριος Β. Τσέρμος, Ελένη Γ. Παναγιωτοπούλου, Αλεξάνδρα Γ. Λουρίδα και Νικόλαος Γ. Τρυφωνόπουλος.
Άλλοι εθελοντές αιμοδότες που δεν μπόρεσαν να μεταβούν στο χωριό εκείνη την μέρα, στήριξαν όμως την προσπάθεια στον τόπο που βρίσκονταν σε πλησίον τους Νοσοκομείο ήταν οι: Σοφία Γ. Κάρμου Φώτιος Π. Πετρόπουλος και Μιλτιάδης Β. Τσεμπετζής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, θερμά ευχαριστεί, όλες και όλους, τους εθελοντές αιμοδότες που στήριξαν την ενέργεια αυτή και ιδιαίτερα τους νέους μας που έφτασαν ως εκεί αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στην προσπάθεια αυτή και ήταν οι: Γεωργία Δ. Αλεξοπούλου, Παναγιώτα Μιχ. Δημητροπούλου, Παναγιώτης Γ. Κοντοράβδης, Χαρούλα Τρ. Νταγιάντη-Πετροπούλου και Μάριος Γ. Πετρόπουλος και τέλος ευχαριστούμε την Γεωργία Αλεξοπούλου Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, για την ιδέα-πρότασή της, να πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο χωριό μας, αφιερωμένη φέτος στην Αλεξάνδρα Παπαβασιλείου, προσφέροντας έτσι ο Σύλλογος του χωριού μας στο ελάχιστο, στους συνανθρώπους μας που πάσχουν, χαρίζοντας ζωή σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη, σαν φόρο τιμής στην Αλεξάνδρα με αυτήν την εκδήλωση μνήμης στο όνομά της.
Μπράβο σε όλους!!!

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ» θα συνεχίσει με τις δράσεις του να προωθεί την ιδέα του εθελοντισμού σε όλες του τις εκφάνσεις. Η μεγάλη ανταπόκριση σε όλους τους τομείς, μας φορτώνει με ευθύνες να συνεχίσουμε την προσπάθεια με περισσότερη διάθεση, ευθύνη, σοβαρότητα και συνέπεια.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την συμβολή όλων, ο Σύλλογος μπορεί να προσφέρει ακόμα πιό πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του και να ενισχύσει τη φωνή του χωριού μας.
Ελπίζοντας στην στήριξή σας, ετοιμάζουμε τις δράσεις του Συλλόγου για την συνέχεια. Προς αυτήν την κατεύθυνση μάλιστα, απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους για κατάθεση ιδεών και προτάσεων.

Κείμενο & φωτογραφία:Κατερίνα Κουρή

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.