Tο Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει τι θα γίνει με τα σκουπίδια της Τρίπολης

Tο Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει τι θα γίνει με τα σκουπίδια της Τρίπολης

Ιανουάριος 26, 2012 - 13:39
8 σχόλια

Προσωρινά ή οριστικά έκλεισε η χωματερή στο Πλάτωμα;

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης αναμένεται να λάβει απόφαση για το τι θα γίνει και πού θα πάνε τα σκουπίδια της Τρίπολης. Ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης μπροστά στο αδιέξοδο που βρέθηκε ο δήμος μετά την δικαστική απόφαση για οριστικό κλείσιμο της χωματερής του Πλατώματος, αναζητά «συμμάχους» στην υπόθεση της εναπόθεσης των απορριμμάτων

και ζητά όλοι μαζί να βρουν τρόπους για το τι θα κάνουν τα σκουπίδια του δήμου, που τις τελευταίες μέρες – μετά και το κλείσιμο από τους κατοίκους του Λεβιδίου της εκεί χωματερής- μένουν στους δρόμους και εντός των κάδων στην καλύτερη περίπτωση.

Βέβαια έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στην πρόσκληση το θέμα έχει έρθει ως «Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά  με την με αριθμό 642/2011 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τριπόλεως (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), με την οποία υποχρεώθηκε προσωρινά ο Δήμος Τριπόλεως να παύσει άμεσα τη λειτουργία του ενεργού Χ.Α.Δ.Α στη θέση «Πλάτωμα» και να σταματήσει προσωρινά την εναπόθεση στο χώρο του Χ.Α.Δ.Α πάσης φύσεως απορριμμάτων.   Μάλλον ή κάτι δεν έχει καταλάβει ο Σύλλογος Φιλικών που μιλά για οριστικό κλείσιμο ή ο δήμος θέλει να το περάσει το όλο θέμα ως προσωρινό πρόβλημα και ότι σύντομα θα ανοίξει και πάλι η χωματερή- Τρίτη εκδοχή λογικά δεν υπάρχει. Η συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ και εκτός του θέματος με τη χωματερή θα συζητηθούν και τα παρακάτω θέματα:

Αποδοχή χρηματοδότησης προγράμματος Θησέας.

Αποδοχή χρηματοδότησης προγράμματος Θησέας.

Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Κατασκευή μανδροτοίχων της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του σκέλους των εξόδων του προυπολογισμού οικονομικού έτους 2012.

Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 24.600,60 € για την εργασία «Εκπόνηση μελέτης για την τουριστική προβολή του Δήμου Τρίπολης».

Λήψη απόφασης για την ανάθεση εκπόνησης τεχνικοοικονομικής μελέτης βιωσιμότητας υπό σύσταση ανώνυμης εταιρείας.

Αποδοχή χρηματοδότησης από έσοδα πρόστιμα ΚΟΚ.

Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη δαπάνης φωτοτυπιών σχολικών βιβλίων.

Διαγραφή ποσού.

Διαγραφή ποσού.

 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ!

Οι αυλοκόλακες του Νικολάκη μου θυμίζουν τον Χλαπάτσα απο το "της Ελλάδος τα παιδιά"

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!!! Ο Κος ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

ΦΙΛΙΚΕ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!

<p> Διαγράφηκαν υβριστικά σχόλια.</p> <p> <strong>Admin</strong></p>

Για καθιστε ρε παιδια. Επειδη δηλαδη πετουσαν τα σκουπιδια τοσα χρονια εκει περα, θα πρεπει να σας πει ο Τσαμουλος που θα τα πατε τωρα? Δηλαδη ο Τσαμουλος εχει οριστει διαχειριστης των σκουπιδιων ολης της πολης? Το οτι πρεπει να φυγουν απο εκει ειναι ενα θεμα, και το που θα πανε ενα ενα αλλο θεμα. Αν δεν ειχε βγει λοιπον δημοτικος συμβουλος δεν θα ετρεχε τιποτα? Ας πουμε λοιπον οτι η λυση ειναι να τα πεταξουμε διπλα στο σπιτι του Σμυρνιωτη...Μετα για να τα παρουμε απο εκει θα πρεπει να μας πει ο Σμυρνιωτης που θα τα παμε αλλιως δεν θα φυγουν ποτε? Το προβλημα τον σκουπιδιων ειναι ευθυνη της ευρυτερης περιφερειας και δεν μπορει κανενας να κατηγορει ή να ζητα το λογο απο καποιον που κανει αγωνα να διωξει τα σκουπιδια απο την περιοχη του. Ειτε αυτος ειναι απλος πολιτης, ειτε πολιτικος. Αυτο που γινεται ομως ειναι οτι φαινεται πως και οι δυο πλευρες δεν νοιαζονται για το καλο της πολης. Αυτο που νοιαζει την ''μπλε'' παραταξη ειναι να αφησει τα σκουπιδια στην πορτα του ''πρασινου'' Τσαμουλου. Και αντιστοιχα ο Τσαμουλος θελει να τα διωξει με καθε τροπο για να φερει τους μπλε σε αδιεξοδο. Κατι που μαλλον δεν θα εκανε αν ο δημος ηταν ''πρασινος''. Συμπερασμα...??? Αν δεν θελετε να κανετε κατι για την πολη, να μην ξαναδουμε τις φατσες σας σε αφισες εκλογων, γιατι αρκετα ανεχθηκαμε τις κομματικα προερχομενες ηλιθιοτητες σας. Μπορει τωρα να ασχολουμαστε με τα σκουπιδια και το πως θα φτιξουμε τρεις μισες πλατειες αντι για μια ολοκληρη αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να ασχοληθουμε και να διωξουμε τα πραγματικα μπλε και πρασινα και κοκκινα ''σκουπιδια'' απο την πολη μας. Και τωρα μπορουν τα μπλε/πρασινα φερεφωνα να συνεχισουν τα σχολια τους για να μας πεισουν οτι δεν φταινε αυτοι.