Δημοσκοπήσεις: Έξι στους δέκα κρίνουν αρνητικά την κυβέρνηση

Δημοσκοπήσεις: Έξι στους δέκα κρίνουν αρνητικά την κυβέρνηση

Ιανουάριος 26, 2024 - 10:30
1 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Τέσσερις διαφορετικές δημοσκοπήσεις έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα και σε αυτές, συνολικά, έξι στους δέκα πολίτες κρίνουν αρνητικά την κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της.

Στην έρευνα της GPO, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το 57,6% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά και μάλλον αρνητικά το έργο της κυβέρνησης, ενώ το 41,7% των πολιτών το κρίνει θετικά και μάλλον θετικά.

Στη δημοσκόπηση της MRB, που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το 64,3% αξιολογεί μάλλον και σίγουρα αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης, έναντι 31,8% που την κρίνει σίγουρα θετικά και μάλλον θετικά.

Σύμφωνα με την έρευνα της MRB το 70,9% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει λάβει λιγότερα μέτρα από αυτά που της επιτρέπει η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Στη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ANT1 το 55,9% απάντησε ότι βλέπει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά την κυβέρνηση, έναντι 42,4% που απάντησε θετικά ή μάλλον θετικά.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA, τέλος, το 60% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα πράγματα βρίσκονται στη λάθος κατεύθυνση, έναντι 34% που πιστεύει ότι πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

FREE TEXAS

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.