Δημόσιος κίνδυνος το κτίριο του ΟΤΕ στο Παράλιο Άστρος

Δημόσιος κίνδυνος το κτίριο του ΟΤΕ στο Παράλιο Άστρος

Σεπτέμβριος 07, 2016 - 07:34
1 σχόλια

Ρεπορτάζ astrosnews.gr

Από τύχη δεν είχαμε θύματα στο Παράλιο Άστρος, όταν χθες το απόγευμα κομμάτι μάρμαρο αποκολλήθηκε από το κτίριο του ΟΤΕ στην πλατεία και έπεσε στο δρόμο.

Είναι εμφανή τα σημάδια εγκατάλειψης στο παρατημένο πια και κλειστό κτίριο του ΟΤΕ και δεν ξέρουμε αν  πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την επικινδυνότητα που προκαλείται. Είναι γνωστό ότι εδώ και 4 δεκαετίες το οικόπεδο παραχωρήθηκε από την κοινότητα του Παρ. Άστρους στον ΟΤΕ για την κατασκευή κτιρίου στο οποίο θα εξυπηρετείται το κοινό.

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά με το Δήμο να διεκδικεί πίσω το κτίριο.

Όπως και να έχει, πάντως, εκτός από την άσχημη εικόνα που δείχνει ένα παρατημένο κτίριο στο κέντρο του Παρ. Άστρους υπάρχει θέμα με την ασφάλεια του κόσμου και δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν το μάρμαρο είχε πέσει λίγες μέρες νωρίτερα, μέσα στον Αύγουστο, με τις χιλιάδες των επισκεπτών και την τουριστική κίνηση στο αποκορύφωμά της.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Φταίνε αυτοί που έκλεισαν τον ΟΤΕ με την δικαιολογία εξοικονόμηση προσωπικού και όχι την αλήθεια της παραχώρησης του ΟΤΕ στα πιράνχας των κ. δανειστών της ΝΤΠ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.