Δημοσιεύτηκε η πρώτη αναγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε η πρώτη αναγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα

Φεβρουάριος 16, 2024 - 11:22
6 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα Τα Νέα η πρώτη αναγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου με 176 θετικές ψήφους στη Βουλή.

Σύμφωνα με την αναγγελία, η τελετή για τον γάμο του Δημήτρη και του Σταύρου θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Επιτέλους η Ελλάδα αποδεικνύει έμπρακτα ότι ανήκει στη Δύση και στη σωστή πλευρά της ιστορίας και δε συντάσσεται με τους οπισθοδρομικούς Ορθόδοξους της Ανατολικής Ευρώπης. Μετά τους ομοφυλόφιλους, ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη και άλλων συνανθρώπων μας που ως τώρα ήταν κοινωνικά αποκλεισμένοι.

Να ζήσουν και καλούς απογόνους ! Τέτοια θέλω να διαβάζω να σκάει το παπαδαριο από ζήλεια και οι Ταλιμπάν της ορθοδοξίας. Και μάλιστα με υπογραφή της δεξιάς του Κυρίου !

11:53 όπως;

Τελικά, οι πιο χαζοί (μακάκες δηλαδή) είναι οι ιστορικοί, που για να καταγράψουν τα γεγονότα ως "ιστορία", αφήνουν να περάσουν 50 χρόνια. Δώστε εδώ που ξέρουμε τη σωστή και τη λάθος πλευρά αμέσως να ξεμπερδεύουμε ρε σεις, που κάθεστε και περιμένετε.....

Τι ομόφυλοι ρε ζωα. ομοφυλόφιλοι ειναι. ντρεποσαστε να το γραψετε ; ο-μο-φι-λο-φι-λοι. δηλαδη το κανουν αναμεταξυ τους. δεν ειναι ατομα της ιδιας φυλης. αει ζυγουρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.