Δήμος Τρίπολης: Συγκινητική τελετή αδελφοποίησης με το δήμο Φοινικαίων (pics,vid)

Δήμος Τρίπολης: Συγκινητική τελετή αδελφοποίησης με το δήμο Φοινικαίων (pics,vid)

Μάρτιος 28, 2022 - 21:48
1 σχόλια

Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η  τελετή Αδελφοποίησης των Δήμων Φοινικαίων και Τρίπολης τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 και ώρα 6.45 μ.μ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς που απηύθυναν η Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού – Τουρισμού κυρία Ελένη Καρούντζου, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, ο Δήμαρχος Φοινικαίων κ. Χρίστος Κίτσος και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας κ. Σκαντζός Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια της βραδιάς ακολούθησαν συγκινητικές  ομιλίες από τον κ. Νίκο Κούρη, Βουλευτή Αλβανικού Κοινοβουλίου, Αντιπρόεδρο κόμματος Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για το Μέλλον και από τον κ. Ζήσο Λούτση, Διευθυντής Διεύθυνσης Παιδείας Φοινίκης και Δρόπολης του Υπουργείου Παιδείας της Αλβανίας, ο οποίος δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί αλλά η ομιλία του διαβάστηκε από μια μαθήτρια.

Και από τις δυο πλευρές δόθηκε έμφαση στη μελλοντική συνεργασία και αλληλοστήριξη των δήμων. Ενώ «ιστορικά δώρα» που χαρακτηρίζουν τον κάθε δήμο,  χάρισε ο ένας δήμαρχος στον άλλον.

Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική και χορό από τα  χορευτικά συγκροτήματα των δυο Δήμων.

 

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τελετή Αδελφοποίησης Δήμου Τρίπολης με Δήμο Φοινικαίων


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.