Δημιουργικά εργαστήρια για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία στην Τρίπολη

Δημιουργικά εργαστήρια για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία στην Τρίπολη

Νοέμβριος 08, 2017 - 15:22
0 σχόλια

Στην προσπάθεια να ενδυναμωθεί η δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων (18-35 ετών) στο πεδίο της καταπολέμησης της έμφυλης βίας, ξεκινούν εργαστήρια φωτογραφίας (stop animation), βίντεο και τραγουδιού χιπ-χοπ.

Η εναρκτήρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Κέντρο Εκμάθησης ''7φθογγο'' την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 5μμ.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα αναπτύξουν δεξιότητες, γνώσεις και στάσεις σχετικά με την ισότητα των φύλων #gender #equality και θα ενισχύσουν τον αγώνα ενάντια στην βία κατά των γυναικών μέσω δημιουργικών μορφών, όπως το τραγούδι, η φωτογραφία και το βίντεο.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη τους επόμενους 3 μήνες και είναι ανοιχτά σε νέες συμμετοχές όλο το επόμενο διάστημα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα με εκπαιδευτικό εργαστήριο στην Κέρκυρα με συμμετοχές από 7 χώρες και θα συνεχιστεί έως την άνοιξη του 2018 με παρουσίαση των έργων στο εξωτερικό και την διοργάνωση θεματικών ομάδων και ενός φεστιβάλ στην Τρίπολη.

Η δράση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για τους συμμετέχοντες.

Tα εργαστήρια διοργανώνονται από την “Πράσινες Διαδρομές Κοιν.Σ.Επ., που συμμετέχει στο πρόγραμμα #ItsTIME που συν-χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα #ErasmusPlus και διοργανώνεται από τον φορέα της Σερβίας Club for Youth Empowerment 018 (KOM 018) 

Για δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μήνυμα στο
greenwayscoop@gmail.com με τίτλο “ ItsTIME”
​ ή μέσω της σελίδας στο Facebook
https://www.facebook.com/events/980663582073962/
Περισσότερες πληροφορίες: ΓΙώργος Φαρφαράς, ​6936 888967
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.