Δήμαρχος Τρίπολης και πάλι ο Κώστας Τζιούμης - «Ευχαριστούμε, συνεχίζουμε τη δουλειά!» (pics,vid)

Δήμαρχος Τρίπολης και πάλι ο Κώστας Τζιούμης - «Ευχαριστούμε, συνεχίζουμε τη δουλειά!» (pics,vid)

Οκτώβριος 08, 2023 - 22:49
47 σχόλια

Η Τρίπολη έχει δήμαρχο. Ο Κώστας Τζιούμης και η «Τρίπολη Αύριο» συνεχίζει να κρατάει τα ηνία του Δήμου Τρίπολης για δεύτερη θητεία, αφού οι δημότες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και στα πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του.

Λίγο μετά τις 22:00 την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ο Κώστας Τζιούμης κατέφθασε καταχειροκροτούμενος στο εκλογικό  κέντρο της παράταξής του. Στο 37,75% της ενσωμάτωσης, η «Τρίπολη Αύριο» λαμβάνει ποσοστό 54,09% έναντι του Γιάννη Σμυρνιώτη και της παράταξης «Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά» με ποσοστό 43,44%.

Δακρυσμένος και φανερά συγκινημένος, φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο αγκάλιασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες του, αλλά και τους πολίτες που τον στήριξαν με την ψήφο τους. Μετά τις αγκαλιές, ο κ. Τζιούμης απευθυνόμενος τους συγκεντρωμένους, είπε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την περήφανη και μεγάλη μας νίκη. Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε! Ναι στην πρόοδο, ναι στην προοπτική! Η παράταξή μας έλαβε την εντολή να συνεχίσει το έργο της, να υλοποιήσει το όραμά της για τον τόπο μας. Όπως στην πρώτη μας θητεία, έτσι και στη δεύτερη, θα είμαι δήμαρχος όλων των πολιτών, πέρα και πάνω από οποιαδήποτε προεκλογική αντιπαράθεση. Μόνο ένας είναι ο νικητής αυτών των εκλογών, ο λαός του Δήμου Τρίπολης! Προσωπικά, δεν βλέπω αντιπάλους, αντίπαλοι είναι μόνο τα προβλήματα της κοινωνίας μας. Ευχαριστώ τους συνδημότες μου, όλους τους συνεργάτες μου!».

Ευχαριστώ όλους εσάς, όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια!

Αναλυτικά όσα είπε:

Ευχαριστώ και… συνεχίζουμε να δουλεύουμε!

Μετά από έναν προεκλογικό αγώνα, που σε γενικές γραμμές κρατήθηκε σε επίπεδα ευπρέπειας και πολιτισμού, οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης αποφάσισαν: ΝΑΙ στην πρόοδο, στην προοπτική, στο αύριο της ελπίδας και της ασφάλειας.

Η παράταξη στην οποία έχω την τιμή αλλά και τη μεγάλη ευθύνη να ηγούμαι, έλαβε την εντολή να συνεχίζει το έργο της, να τιμήσει και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό της με τον λαό, να υλοποιήσει το όραμά της για τον τόπο μας.

Όπως και στην πρώτη θητεία μου, έτσι και στη δεύτερη θα είμαι ο δήμαρχος όλων των πολιτών, κοντά στο πρόβλημα και την ανάγκη καθενός, ανεξάρτητα από παραταξιακή τοποθέτηση-πέρα και πάνω από την όποια προεκλογική αντίθεση και αντιπαράθεση.

Στις εκλογές αυτές, υπάρχει ένας μόνο νικητής: ο Δήμος Τρίπολης, οι πολίτες του Δήμου μας, οι δημότες της πρωτεύουσας και των χωριών και του τελευταίου οικισμού.

Σε αυτούς ο έπαινος για την επιλογή, σε αυτούς το μεγάλο ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου και προς τους συνεργάτες μου.

Από αυτούς περιμένω διαρκή κριτική στήριξη, επισημάνσεις, απαίτηση για σωστές δρομολογήσεις και διόρθωση, τυχόν αστοχιών,αφού κανείς δεν είναι αλάνθαστος.

Ίδια αντιμετώπιση και συνεργασία ζητώκαι περιμένωαπό τις δύο άλλες παρατάξεις, από όλους τους συναδέλφους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προσωπικά, δεν βλέπω αντίπαλους, αντίπαλοι για μένα είναι μόνο τα προβλήματα της κοινωνίας μας, προσωπικά θέλω όλες τις τοπικές δυνάμεις ενωμένες στον αγώνα και στο όραμα για την Τρίπολη του αύριο, την ΤΡΙΠΟΛΗ του κοινού μέλλοντός μας.

Ευχαριστώ και πάλι, τους συνδημότες μου, τους συνεργάτες μου, όλες και όλους, όσες και όσους, με όποιον τρόπο, συνέβαλαν στη συνέχιση ενός ονείρου για τον τόπο μας.

Ενός ονείρου που στηρίζεται στην αλήθεια, στην πίστη σε έναν σκοπό, στην ανιδιοτέλεια και βέβαια στη δουλειά.

Από αύριο λοιπόν, και πάλι στη δουλειά. Όλες και όλοι!

Όλες και όλοι, αγαπητοί συμπολίτες, έχετε την αγάπη μου και τις ευχαριστίες μου!

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Tζιούμης:Eυχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την περήφανη και μεγάλη μας νίκη


47 Σχόλια

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

Πώς τα βλέπετε τα αποτελέσματα;;;;;ταφόπλακα της παράταξης σήμερα!!!!!περαστικά σας!!!!!

Τα λέγαμε τόσο καιρό. Η ΝΔ αξίζει κάτι καλύτερο στον Δήμο. Ήρθε η ώρα ο κος. Σμυρνιώτης να κάνει στην άκρη.

Εμετός

Το ευχαριστώ στο κουμπάρο ήταν όλα τα λεφτά. Τον κουμπάρο και τα μάτια σου. Τον διόρισες πριν 20 και πλέον χρόνια και παίρνει του κόσμου το χρήμα και είσαι υποχρεωμένος από πάνω. Όπου γάμος και χαρά ο κουμπάρος δίπλα σου. Στην εργασία του πηγαίνει? Μην το κόψεται.

Βρε παιδιά ψηφίζω Ν.Δ.,αλλά ψήφισα Τζιουμη για το καλό του τόπου μου. Τα έργα δεν τα βλέπετε; Στραβοί είσαστε; Ο άνθρωπος ξηλωσε την πόλη ολόκληρη . Πλ. Αγίου Βασιλείου, Μπασιάκου , έργα στα χωριά και τόσα άλλα. Πρώτα κυρίευε η απραξία και ο κομματισμός και τα παχιά λόγια για το κόμμα. Απαγκιστρωθείτε από τα κόμματα, κοιτάξτε το συμφέρον σας, ας σταματήσει ο κομματισμός επίτέλους. Σας τα έλεγα στα σχόλια από το καλοκαίρι, ότι θα είναι πάλι Δήμαρχος και ο τι θα Πονέσετε εσείς της άλλης παράταξης. Ο άνθρωπος είναι Έργα,έργα,εργα,έργα,έργα,μόνο έργα και απλότητα, επικοινωνία και χαμόγελο.

Τι κι αν δήλωσε η άλλη παράταξη ότι έχει τη στήριξη του Πρωθυπουργού, αυτό δεν μέτρησε, ο κόσμος είδε εργα έργα, έργα. Και θυμηθείτε το, επόμενος υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. ΤΡΟΥΠΗΣ. Πάει αυτός, στη σελίδα της ιστορίας πλέον.....

Συγχαρητήρια στον νικητή. Βλέποντας και τους σταυρούς καταλαβαίνει κάποιος τι έγινε. Η Τρίπολη και η Αρκαδία γενικότερα θέλουν στηθοσκόπιο. Τζιούμης, Αναστόπουλος, Κλειώ. Τατούλης, Βλάσσης, Κωνσταντινόπουλος. Σεβαστή η γνώμη των συνδημοτών μου αλλά η Αρκαδία και η Τρίπολη έχει πάρει την κάτω βόλτα στην "σκοπιά" των γιατρών. Ελπίζω για το καλό της πόλης η δεύτερη θητεία Τζιούμη να είναι πολύ καλύτερη της πρώτης. Υπάρχουμε και εμείς που επαγγελματικά δεν περιμένουμε τίποτα από κανέναν πολιτικό, παρά μόνο θέλουμε το καλύτερο για την πόλη και τον νομό.

Θα μας τρελάνει για πέντε ακόμα χρόνια στη φωτογραφία και στην προβολή του. όπου βάζει ακόμα και λουλουδάκι θα το φωτογραφίζει.

Πρέπει να είναι στη Ελλάδα ο μόνος δήμαρχος που βγήκε κατασκευάζοντας μόνο μισή πλατεία και με κλειστό κολυμβητήριο 4 χρόνια!! Μπράβο μας!! Για να δούμε πότε θα το ανοίξετε επιτέλους και πόσα χρόνια θα πάρει ακόμα η πλατεία..

Συγχαρητήρια Βλάσση κ σε όλη τη ΝΔ αρκαδίας. Ήταν μεγάλη η νίκη σας! υ.γ Παυλής- ΝΔ μια δεξιά τσέπη δρόμος.....

Τελικά η δημοσκόπηση ήταν πληρωμένη; Γιάννη ξέρεις εσύ...φταίνε όλοι οι άλλοι...εσύ φταις , η "λίγη" Βάλια και οι στενοί σου συνεργάτες. Φυσικά και η ΝΔ που δεν τραβάει το αυτί της ψευδοΝΟΔΕ και του Κυρανάκη...

Κοιτα να δεις που ο Δήμαρχος βγαίνει Κυριακή βράδυ και όχι Παρασκευή Υγ Αφιερωμένη η σελφι σου από το πιο πετυχημένο καρναβάλι, σε πέντε χρόνια θα την βγάλεις ξανά ανήμερα την Ανάσταση πανω στην πλ. Άγιο Βασίλη

Αμάν πια με την ΝΔ και τα άλλα κόμματα. Αυτά δεν χωράνε σε επίπεδο Δήμου. Οι αρμοδιότητες του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου είναι μετρημένα κουκιά. Δεν έχει νόημα η δεξιά ή αριστερή πολιτική.

Τώρα θα τα τελειώσει με την ησυχία του.θα αργήσουμε να δούμε εργασίες.Δεν τον βιάζει τιποτα

Κόψτε λιγάκι τζουμάκια, δεν πετύχατε κάτι τρομέρο. Ολόκληρος σύριζα κι έβγαλε Κασσελάκη για πρόεδρο. Και ο Βόλος Μπέο. Δεν είναι σπουδαίο κατόρθωμα ο θρίαμβος Τζιούμη σε μια πρώην πολιτεία που σήμερα είναι ένα άρρωστο καγκουροχωριό. Και σεις οι α(μετα)νόητοι δήθεν δεξιοί αστοί τύπου Παύλου, πάρτε το είδηση. Η Τρίπολη έχει προ πολλού πάψει να είναι αστικό κέντρο. Την κάνατε χωριό εσείς οι ίδιοι όταν διορίζατε ορδές αγράμματων χωρικών σε όλα τα πόστα. Χωρικοί παντού. Χωρικοί και στον δήμο. Μαζί με τους γιατρουδάκους, γιατί είμαστε και άρρωστοι. Αυτοί είμαστε, αυτούς ψηφίζουμε, αυτοί μας αξίζουν

Δυστυχώς Γιάννη δεν διάβασες σωστά την παγίδα που σου έστησαν. Σου στείλανε έναν Κυράνακη, από το πουθενά να υποδείξει ω επιλογή της Ν.Δ.[προφανώς καθ΄ υπόδειξη τοπικών παραγόντων και του γνωστού βουλευτή] και στην συνέχεια οι ίδιοι οι άνθρωποι ξεσήκωσαν την βάση της δεξιάς ώστε να θάψει την υπόδειξη του κ. υφυπουργού. Γνωστά κόλπα. Όσες και φωτογραφίες να βγάλεις με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αδελφός δεν εγκαταλείπει αδελφή. Η πολιτική σου αφέλεια σε τιμώρησε. Αυτοί δεν πιάνονται φίλοι.

Εσύ που γράφεις για τους γιατρούς ξέχασες τον Χατζόπουλο και την Παναγοπουλου βλέπεις τους χρειαζόμαστε για να γιατρεψουν τα αρρωστημένα μυαλά μας. Αν δεν είναι όλες οι ειδικότητες να μπουν στο Δήμο. Συμβούλιο και όσοι έχασαν θα χρειασθούν. Θα το κάνουμε Νοσοκομείο. Όχι θα ψηφίσουμε Μπεους.

Τελικά ο κύριος Τζιούμης είχε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Συγχαρητήρια στους βουλευτές και τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμφωνα συμβούλους της Νέας Δημοκρατίας για τα ψέματα και τη στήριξη στον κύριο Τζιούμη και Συγχαρητήρια σε μια πόλη που συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες τακτικές.

Τώρα σαν τα ποντίκια, συνεχίστε να δουλεύετε και να ζείτε στον υπόνομο και ξαναβγείτε μετά από 5 χρόνια

Παιδιά είναι κανενας εδώ που έπαιξε το 1,50 του Σμυρνιωτη για να κονομησει; Ούτε οι φυλακισμένοι δεν το έπαιζαν ρε

@09:35-Οι Τριπολίτες δεν ξεχνούν ότι οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ τους είχαν πνίξει στα σκουπίδια και φρόντισαν να εκλέγουν "γιατρούς" για παν ενδεχόμενο!!! Μα, να σας σαρώσει ο Τζιούμης;; Με μισή πλατεία και κλειστό κολυμβητήριο;

Κοιτάτε να βάλετε κανά έμπλαστρο, γιατί ράβε ξήλωνε την πλατεία (κλπ έργα) "της Άρτας" τα επόμενα πέντε χρόνια, θα πάθει η μέση σας...

Η Τρίπολη θέλει γιατρό. Ο Τζιούμης έβαλε και καμπόσους ιδιώτες γιατρούς για δημοτικούς συμβούλους, έτοιμο το νοσοκομείο. Πως το είχε πει ο Σημίτης; Αυτοί είμαστε. Επειδή όμως όλοι στην ίδια πόλη ζούμε και όλοι λουζόμαστε τα ίδια, ας ελπίσουμε να έρθει κάποια φώτιση στον Τζιούμη μήπως και διοικήσει καλύτερα αυτή την φορά. Του το εύχομαι, για το καλό όλων μας. Τώρα που έχουμε και γιατρούς με σπουδαίες περγαμηνές από το εξωτερικό υπάρχουν ελπίδες...

@08:35 - Το δύο σημαντικότερα έργα του Τζιούμη ήταν ο Αναστόπουλος και η Κλειώ. Δυστυχώς για την πόλη.

23.26 σ αρεσει δε σ αρεσει εσενα η τριπολη ηθελε Τζιουμη για αυτο και βγηκε δημαρχος πανηγυρικα ,πεντε χρονακια στην εξεδρα θα τα αντεξεις

Εσύ από που είσαι ρε λεβέντη δε μας είπες;βερος πρωτευουσιανος;από το ύφος που γράφεις όμως καταλαβαίνω ότι μάλλον αν όχι σίγουρα έχεις κατέβει από τη στάνη σου κ κάνεις κριτική στους "χωρικούς" που μένουν κ εργάζονται εδώ....επίπεδο δαπέδου....

Οπότε Παυλε μήπως πρέπει να ρωτήσεις την Κλειω τον Αναστόπουλο κ τον Βαρδιαμπαση γιατί πήγαν με τον Τζιουμη κ όχι με τον ανύπαρκτο επαγγελματικά κ ως άνθρωπο Σμυρνιωτη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.