Δημαρχείο Τρίπολης: Πάρκινγκ... εντός (pics)

Δημαρχείο Τρίπολης: Πάρκινγκ... εντός (pics)

Απρίλιος 02, 2018 - 12:00
3 σχόλια

Έχει υποσχεθεί νέες θέσεις στάθμευσης η δημοτική αρχή και να που τηρεί τον λόγο της...

Μόνο που οι νέες θέσεις στάθμευσης βρίσκονται εντός του νέου Δημαρχείου της πόλης μας, και τα λάστιχα του εικονιζόμενου αυτοκινήτου αλλά και της μηχανής πίσω του έχουν την πολυτέλεια να πατούν επάνω στα πεντακάθαρα και αστραφτερά πλακάκια της στοά εντός του Δημαρχείου.

Το καλύτερο από όλα, είναι ότι στους ορόφους παροικούντες και λοιποί είχαν βγει και γελούσαν, σχολιάζοντας το γεγονός. Ουδείς διαμαρτυρήθηκε, μην τυχόν και κακοκαρδίσει τον οδηγό του Smart. Να γίνει φασαρία για μια μπουκιά αυτοκίνητο και να χαλάσουμε την ηρεμία μας, χρονιάρες μέρες;..

Τι να πούμε; Άντε, την επόμενη φορά και στα γραφεία σας, αγαπητοί! Μηχανές, αυτοκίνητα, ανατρεπόμενα, φορτηγά, μια αμαξοστοιχία, γιατί όχι; Όλοι οι καλοί χωράνε όπου δεν υπάρχει συναίσθηση.

Αν η δημοτική αρχή δεν σέβεται ούτε το ίδιο το Δημαρχείο, δεν περιμένουμε πολλά πράγματα για τους υπόλοιπους δημόσιους χώρους...

Σημειωτέον ότι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος είχε αφήσει «ραβασάκι» στον ασυνείδητο οδηγό και μάλιστα είχε καλέσει και την Αστυνομία. Ωστόσο ο οδηγός έφυγε προτού έρθει η Αστυνομία.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Καλά έκανε και το έβαλε εκεί και μαγκιά του αφού μπορεί! Ευτυχώς η Τρίπολη είναι η πόλη που μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να τολμάει να σου λέει κανένας τίποτα.

λεμε οτι κεντρο ,πετρινου-πεζοδρομοι το εχουν παραξηλωσει ,αλλα αφου ειδαμε και αυτο ............................................

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας έκανε τα τρία δύο του οδηγού με το ραβασάκι που του άφησε. Αν είσαι μάγκας, καλείς επιτόπου το γερανό και τον μαζεύει τον κουβά με τη μία. Τί ραβασάκια και μ@λ@κίες; Αφού ο πονηρίδης έκανε καλά-καλά τη δουλίτσα του, τους έγραψε όλους στα απαυτά του (κυρίως τον πρόεδρο της ΔΚ) και την έκανε δι' ελαφρών πηδηματακίων. Όλα μπ****λο μ' αυτή τη δημοτική αρχή. Ευτυχώς, πλησιάζει η ώρα τους και θα γυρίσουν όλοι στις σπηλιές και τα λαγούμια τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.