Δήλωση Νικολάκου για διαχείριση απορριμμάτων

Δήλωση Νικολάκου για διαχείριση απορριμμάτων

Αύγουστος 30, 2013 - 16:32
5 σχόλια

Μήνες μετά τη διακήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι εκπρόσωποι του Σύριζα βάζουν τα δυνατά τους να ανακαλύψουν «ανησυχητικές εξελίξεις».

Οι εκπρόσωποι του Σύριζα «κραυγάζουν» για δήθεν συνέργεια σε ένα διεθνή διαγωνισμό με ΣΔΙΤ, στον οποίο τηρήθηκε απολύτως η διαφάνεια και εφαρμόστηκαν απαρέγκλιτα οι οδηγίες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Ούτε ένας ψίθυρός τους όμως για την παρανομία και τη μέχρι σήμερα κατασπατάληση των ανταποδοτικών τελών, που πληρώνουν οι πολίτες, αλλά και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα.
Δεν θα μας πνίξουν στη μιζέρια τους. Προχωράμε μαζί με όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου στη Νέα Πελοπόννησο, την Περιφέρεια πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

<p>ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑ;***<br /> ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.</p>

Kαλά αυτή η γυναίκα τι παίρνει επιτέλους? Γιατί δεν τη μαζεύουν? Εδώ μας μιλάει για διαφάνεια ενώ ο ίδιος ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι ο διαγωνισμός είναι απόρρητος. Πρώτη φορά τόση μυστικοπάθεια για ένα διαγωνισμό γιατί? Τι κρύβουν για τους πολίτες? Μάλλον πολλά εάν κάποιος ακούσει μόνο την τιμή που ξεφούρνησαν. Θα έχουμε λενε πόρτα 61 συν ΦΠΑ δηλ. 75 ευρώ πόρτα όταν τώρα έχουμε 45 ευρώ πόρτα στη Φυλής. Συν τα έξοδα μεταφοράς θα φτάσουμε πάνω από 120 ευρώ. Δηλ περιμέναμε 3 χρόνια να γίνει ο διαγωνισμός για να έχουμε οικονομικότερη λύση και τώρα έχουμε ακριβότερη και μας κοροιδεύουν και από πάνω λέγοντας ότι θα μειωθούν τα δημοτικά τέλη. Δεν πας κυρά μου σπίτι σου μαζί με τον Πετράν και τον αδελφό του, γιατί σας βαρεθήκαμε.

ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ....... ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ, ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. Ε ΡΕ ΔΕ ΘΑΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ......ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ..... ΠΕΤΡΑΝ, ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.......

Αυτό που βασικά μας ενδιαφέρει από τον μυστικό διαγωνισμό σας Ντίνα είναι και το πόσο θα επιβαρυνθούμε οικονομικά. Ο αντιδήμαρχος Τρίπολης κ.Σαββάκης είπε ότι με την τιμή των 61€ οι δημότες της Τρίπολης θα επιβαρυνθούν πάνω από 30%. Αυτό δεν μας αρέσει καθόλου και θα μας βρείτε απέναντί σας. Τι έχεις να πεις γιαυτό?