Δήλωση Γιάννη Μπουντρούκα για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δήλωση Γιάννη Μπουντρούκα για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μάιος 27, 2019 - 10:38
2 σχόλια

«Η Πελοποννησιακή Συμμαχία ήρθε για να μείνει και θα μείνει»

Όπως κατ΄ επανάληψη τονίσαμε, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η Πελοποννησιακή Συμμαχία ήρθε για να μείνει και θα μείνει να υπηρετήσει με συνέπεια τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Σεβόμαστε την ετυμηγορία του πελοποννησιακού λαού και θα αγωνιστούμε από τη θέση που μας όρισε για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων, την ανάπτυξη της περιφέρειας και την ευημερία των πολιτών. Είμαστε μια νέα παράταξη που έπρεπε να δώσει τη μάχη μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες. Η πόλωση, τα επικοινωνιακά μέσα και τα οικονομικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν οι αντίπαλοί μας δεν επέτρεψαν το αυτοδιοικητικό μας μήνυμα και το πρόγραμμά μας να φτάσει σε κάθε σπίτι.

Από την άλλη μεριά ήταν συνειδητή επιλογή από την πλευρά μας να δημιουργήσουμε τον συνδυασμό μας με νέα πρόσωπα που για πρώτη φορά κατέβαιναν στον αυτοδιοικητικό στίβο και ιδιαίτερα με νέα παιδιά  που μπορούν να επενδύσουν στο μέλλον γιατί το αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι δεν ολοκληρώνεται σε μια εκλογική αναμέτρηση.

Ο αγώνας της Πελοποννησιακής Συμμαχίας θα συνεχιστεί πιο έντονα και θα ριζώσει στις καρδιές των πολιτών. Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας, δε θα τους διαψεύσουμε, δε θα τους απογοητεύσουμε. Δε θα κάνουμε εκπτώσεις στις αρχές, στις αξίες και στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.


2 Σχόλια

οπως το ειπες μπουντρουκα,εμεινες στο τοπο !!!!!! ποσο ξεφτυλα πια ,πατωνεις ρεεεεεεε,και να πω οτι δε στα εγραφα ,σου ειπα ,θα κλαιω απο τα γελια το βραδυ των εκλογων ,εεεεε ειπα ψεμματα,ακομα κλαιω .......

Τα μωρά κλαίνε όταν πεινάνε και οι γελοίοι κλαίνε από τα γέλια. Προφανώς δεν γνωρίζεις καλά το πρόσωπο που σχολιάζεις και αν έχεις κάτι το επιλήψιμο πες το. Όχι αόριστες βλακείες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.