Διαχρονικό και επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα της Άλωσης της Τριπολιτσάς (videos)

Διαχρονικό και επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα της Άλωσης της Τριπολιτσάς (videos)

Σεπτέμβριος 23, 2012 - 15:14
1 σχόλια

Για τη διαχρονικότητα και κυρίως την επικαιρότητα που έχει η σημερινή μέρα και η επέτειος της Άλωσης της Τριπολιτσάς έκαναν λόγο στις δηλώσεις τους οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί... Μηνύματα με κοινό παρονομαστή την επίτευξη του στόχου μόνο όταν είμαστε ενωμένοι και βασιζόμαστε στις ίδιες δυνάμεις...

Ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι με ενότητα, σύνεση, συνεργασία και με τις θυσίες που κάνει ο ελληνικός λαός η προοπτική για το μέλλον είναι αισιόδοξη. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο υπουργός στους εκπαιδευτικούς και στη μαθητιώσα νεολαία την οποία συνεχάρη για την παρουσία της στην παρέλαση.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επεσήμανε την αξία του "ανιδιοτελή και ακομμάτιστου πατριωτισμού", που πρέπει να αποτελέσει την πυξίδα για το αύριο.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σημείωσε την καθοριστική σημασία της νίκης των Ελλήνων στην Άλωση της Τριπολιτσάς και τόνισε την σημασία που έχει σήμερα η ομοψυχία και το βλέμμα στο παρελθόν.
Και ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης επεσήμανε πως η Άλωση της Τριπολιτσάς απέδειξε ότι έστω και μετά από αγώνες και δυσκολίες τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο αρκεί όμως να υπάρχει η προσπάθεια όλων...

Video: 

youtube://v/MC1UMWBRHKY

youtube://v/r5WnsonVuFo

youtube://v/6IZlCmtI0ZM

youtube://v/Y2KAEYYFbwg


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ουαί υμίν Φαρισαίοι Υποκριτές!!!