Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς

Σεπτέμβριος 23, 2012 - 13:21
4 σχόλια

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την παρέλαση για την 191η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς....

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/tEzNHwV4nN0

youtube://v/d5QWF9M7IMk


4 Σχόλια

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΕΛΕΟΣ

Προφανώς παρέλαση δεν είναι μόνο ο Τσιαμούλος, αλλά τι να κάνουμε που κάθε χρόνο κλέβει την παράσταση!!! Αν κρίνουμε δε από την μέση ηλικία των συμμετεχόντων στην παρέλαση, σε μερικά -όχι πολλά- χρόνια, σίγουρα η παρέλαση θα είναι μόνο η ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ και ένα-δύο νέα χοροδιδασκαλία. Συγχαρητήρια σε όλους...και του χρόνου!!

πω πω τι παλικάρια ήταν αυτά...... κρητίκαροι κανονικοί.... υπερπαραγωγή λεμε... μάλλον επειδή πρόσφατα άρχισε η κυνηγετική περίοδος, το ρίξανε στο ψιλοτουφεκίδι, αλλά δεν είδα να πέσει τίποτα... ούτε μια τζικλα... καλά ο άλλος πίσω τι έκανε.... παρουσιάστε σε βηματισμό, με καραμπίνα????... σε ποια επιθεώρηση παίζει να τον χειροκροτήσουμε....... και βέβαια οι περισσότεροι σε δυάδες για να υπάρχει διάρκεια... κατά το όσο πιο μακρυά τόσο ποιο καλά.... εε ψιτ εσεις οι υπεύθυνοι (ανεξαρτήτως σωματείου) αν θέλετε να τα κάνετε αυτά υπάρχουν και άλλες γιορτές στην πόλη ...... Απόκριες ας πούμε.... Η άλωση και ο Κολοκοτρώνης απαιτούν σεμνότητα.

ΚΙ Ο ΜΠΑΝΤΑΒΟΣΩΤ..... ΟΣ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕΒΟΜΑΙ) ΑΝ ΈΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΈΚΛΕΒΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΨΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΑΝ ΓΚΛΙΤΣΑ. ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΖΑΒΕΛΑΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ