Διαπληκτισμοί και συλλήψεις για τα αδέσποτα στην Τρίπολη

Διαπληκτισμοί και συλλήψεις για τα αδέσποτα στην Τρίπολη

Νοέμβριος 09, 2015 - 11:39
21 σχόλια

Συνελήφθησαν στις 7 Νοεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης και ο υπεύθυνος του κυνοτροφείου του Δήμου Τρίπολης από την Αστυνομική Διεύθυνσης Αρκαδίας, επειδή ανάμεσά τους σημειώθηκε επεισόδιο με διαπληκτισμούς,  χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και αλληλομηνύθηκαν.

Έπειτα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία και θα υποβληθεί στον εισαγγελέα για να οριστεί δικάσιμος. Να αναφέρουμε ότι οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι την ίδια ημέρα μετά από προφορική απόφαση του εισαγγελέα.

Το Arcadia Portal μεταφέρει μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, αναμένονται να δημοσιευθούν και οι τοποθετήσεις των δύο πλευρών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.
Άμεσα θα υπάρξει και η επίσημη τοποθέτηση του Δήμου Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

Δεν μας ενδιαφερει αν και γιατι διαπληκτιστηκαν αυτοι οι κυριοι! Εκεινο που μας ενδιαφερει ειναι, αν και ποτε θα μαζεψουν τα αδεσποτα απο την πολη,που καποιες κυριες που εχουν καταστηματα εκει δεξια απο το Μαλιαροπουλειο τους δινουν να τρωνε.Ενας απλος τροπος να απομακρυνθουν αυτα τα ζωα ειναι να μην τα ταιζουμε!!

ο διαπληκτισμος αυτος καθε αυτος δεν μας ενδιαφερει..αυτο που μας ενδιαφερει, και θα επρεπε να εχετε κανει ρεπορταζ, ειναι οι αποψεις που υποστηριζαν οι συγκεκριμενοι κυριοι για λυση με τα αδεσποτα, και εφτασαν στο σημειο να γινει αυτο!

Οταν υπαρχει κινδυνος για την δημοσια υγεια και την δημοσια ασφαλεια για τους πολιτες ναι! Χθες επετεθησαν σε ενα ανδρα,στην πλατεια Πετρινου χωρις καμμια αφορμη! Αν δεν θελετε να πεθανουν οπως λετε να τα παρετε στα σπιτια σας! Ασε που γαβγιζουν ολη την νυχτα και δεν μας αφηνουν να κοιμηθουμε ,εκει κοντα στην Πετρινου.

ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΓΟΡΑ, ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΕΝΟΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΣΕ ΧΟΝΤΡΑ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΪΖΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ. ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ 'Η ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΑΡΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ????

Άλλη μια λύση που είχε στο τσεπάκι του ο Μήτσος. Το αποτέλεσμα αντί να μειωθούν τα αδέσποτα τριπλασιάστηκαν !!!

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ *** ΚΑΝΕΙ!!!!!

Τι εγινε; σημερα μεχρι πριν λιγο ησαν μονο δυο σκυλια στην Πετρινου, τα μαζεψαν;;;;;;;;;;

Έχει κάποιος μεγάλη αγάπη για τα ζώα!ΟΚ και εγώ τα αγαπώ!!! Αγαπώ όμως και τα παιδιά μου!!! Θα του άρεσε του καθενός εκεί που περπάταγε στο δρόμο τα παιδιά μου να πήγαιναν και να του έριχναν μία κλωτσιά και να τον ξέραναν στον πόνο??? Θα του άρεσε του καθενός εάν το παιδί μου έτρωγε μία τυρόπιτα να την πέταγε μπροστά στο μαγαζί του??? Θα του άρεσε του καθενός εκεί που θα έπινε τον καφέ του σε μια ωραία καφετέρια να πήγαιναν τα παιδιά μου και να κάθονταν στο διπλανό τραπέζι και να τον τρέλαιναν με τα ουρλιαχτά τους??? Καλή η αγάπη για τα ζώα...Φτάσαμε στο άλλο άκρο όμως....του παραλόγου!!

Anonymous Τρίτη 10/11/2015 13:02 Θα σου κάνω την χάρη και θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σου ; Τα παιδάκια σας καβαλάνε ένα ποδήλατο και όποιον παρη ο χάρος , παίζουν μπάλα και τον δύστυχο που θα πετύχουν και θα δει τον ουρανό με τα άστρα , τα παιδάκια σας οτι τρώνε και όταν χορτάσουν τα πετάνε κάτω απο τυρόπιτες και πατατάκια έως σάντουιτς , τα παιδάκια σας δεν πανε μόνα τους στις καφετέριες τα κουβαλάτε εσείς πιάνετε δυο τραπέζια με την παρέα σας ένα οι μεγάλοι και ένα τα παιδάκια σας τα οποία τα αφήνεται να σπάνε τα νεύρα σε όλους τους υπόλοιπους πελάτες .

Ποιός κερατάς έδωσε εντολή και ρίχνουν φόλες με στρυχνίνη; Χάσαμε την καλλίτερή μας φίλη χθες το βραδάκι στις 18.30, έφαγε φόλα με στρυχνίνη που κάποιος ασυνείδητος έριξε στον κήπο μας στην πλατεία Βαλτετσίου (αγορά) πήγαμε κτηνίατρο αλλά δεν την προλάβαμε...ψάχνοντας μέσα στους κάδους δίπλα βρήκαμε δύο γατάκια και αυτά ψόφια. Εύχομαι σε αυτόν που το έκανε να πάθει τα χειρότερα... ... η φίλη μας είχε όνομα ΙΡΜΑ την έλεγαν και ήταν ένα μικρό σκυλακι 2 κιλά μόλις.

@17.32 Τρίτη απόγευμα ανοίγουν αυτοί που τα ταϊζουν

ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΜΟΝΟ ΖΩΑ!!!!!!!!!??????????? ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!!??????? ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! ΑΝΩΝΥΜΟΙ (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 10/11/2015 - 15:33. ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΖΩΑ!!!!!!

Ανώνυμε τον 20:06 εχεις μαντικές ικανότητες ,πως ξέρεις πως δεν αγαπώ τα παιδάκια , αν μπορείς μιλά με επιχειρήματα είπα κάτι που είναι ψέμα ,δεν τα κάνουν αυτά τα παιδάκια ,

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΗ "ΚΥΡΙΑ" ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.