Διαμαρτυρία οικοδόμων Αρκαδίας στο ΙΚΑ Τρίπολης (vid)

Διαμαρτυρία οικοδόμων Αρκαδίας στο ΙΚΑ Τρίπολης (vid)

Δεκέμβριος 01, 2015 - 15:01
0 σχόλια

«Δεν θα χαριστούμε σε καμία κυβέρνηση»

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι οικοδόμοι της Αρκαδίας την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, δύο μέρες πριν το Μεγάλο Πανελλαδικό συλλαλητήριο ενάντια στη ανελέητη επίθεση που γίνεται  στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Όπως αναφέρουν οι οικοδόμοι, η κυβέρνηση αθετώντας τις δεσμεύσεις της  συνεχίζει την  ίδια ανάλγητη και καταστροφική πολιτική, εφαρμόζοντας το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο, προωθώντας μέτρα και πολιτικές που εντείνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ο κ. Χείλαρης Νικόλαος μέλος της διοίκησης του Παναρκαδικού συνδικάτου οικοδόμων Αρκαδίας, ανέφερε ότι με την παράσταση διαμαρτυρίας και με το ψήφισμα το οποίο παρέδωσαν στην διευθύντρια του ΙΚΑ στην Τρίπολη θέλουν να αντισταθούν οργανωμένα και μαζικά στην αντιλαϊκή πολιτική και στα νέα αντεργατικά μέτρα. Θέλουν να βάλουν φραγμούς στους αντισοσιαλιστικούς σχεδιασμούς και στο νέο χτύπημα της κοινωνικής ασφάλισης, στις συντάξεις , στις παροχές υγείας και πρόνοιας.

Επίσης, όπως ανέφερε θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν να χτυπηθεί ο θεσμός των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την τεραστία ανεργία που υπάρχει στον κλάδο της οικοδομής η οποία αγγίζει και το 80%  όπου σε πολλές περιπτώσεις οι επαγγελματίες οικοδόμοι είναι ανασφάλιστοι.

ε.κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Διαμαρτυρία των οικοδόμων στο ΙΚΑ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.