Διαμαρτυρία στο βράχο της Ακρόπολης από το Σύλλογο Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης

Διαμαρτυρία στο βράχο της Ακρόπολης από το Σύλλογο Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης

Δεκέμβριος 30, 2013 - 18:37
1 σχόλια

Ο Σύλλογος Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης "Ο Αρκάς" ανέλαβε πολιτιστική δράση στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων πολυμελών οικογενειών διαμαρτυρήθηκαν στο βράχο της Ακρόπολης για τα οικονομικά προβλήματα που επέβαλε το μνημόνιο στις οικογένειες, παρέδωσαν τα αιτήματα στον ευρωβουλευτή κο Σαλαβράκο Νικόλαο για να τα μεταφέρει στην ΕΕ όπου η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία του 2014 της ΕΕ.

Τη διαμαρτυρία με τα αιτήματα μεταφέρθηκαν σε όλα τα κόμματα και τους βουλευτές. Παραδόθηκε αίτημα υιοθεσίας στον πρόεδρο της δημοκρατίας κο Παπούλια με εκατοντάδες υπογραφές από τις τρίτεκνες οικογένειες.
Ο σύλλογος με εκατοντάδες μέλη και φίλους ακολούθησε πολιτιστικό πρόγραμμα με ξενάγηση στο βράχο της Ακρόπολης και στο μουσείο, βόλτα στην Ερμού και στη συνέχεια παρακολούθησαν την παράσταση στο θέατρο "Περοκε" με τον Μάρκο Σεφερλη, όπου το γέλιο ήταν αυθονο. Ο Σεφερλής υποσχέθηκε ότι θα έρθει στη Μεγαλόπολη σε φιλανθρωπική εκδήλωση που θα οργανώσει ο Σύλλογος Τριών Τέκνων "ο Αρκάς".

Για το έτος 2013 κλείνει ο κύκλος με διεκδικήσεις και διαμαρτυρίες και ανοίγει το 2014 με δράσεις για τα δικαιώματα της πολυμελούς οικογένειας. Ευχαριστούμε πολύ όλους του συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τον σύλλογο τριών τέκνων Αχαρνών και την αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Τριτεκνων. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - Ο ΑΡΚΑΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Tragic