Διαγόρας Βραχνέικων: Ο αντίπαλος του Παναρκαδικού στην πρεμιέρα

Διαγόρας Βραχνέικων: Ο αντίπαλος του Παναρκαδικού στην πρεμιέρα

Σεπτέμβριος 27, 2017 - 10:00
0 σχόλια

Το προφίλ της Αχαϊκής ομάδας 

OΔιαγόρας Βραχνέικων είναι η ομάδα που θα φιλοξενήσει την Παναρκαδικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Το απόγευμα της Κυριακής 1 Οκτωβρίου η ομάδα της Τρίπολης θα αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική ομάδα του Διαγόρα σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουν με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Οι περσινοί πρωταθλητές Αχαΐας ξεκινούν με όνειρα την νέα αγωνιστική χρονιά και με την φιλοδοξία πως ήρθαν για να μείνουν στην νέα Γ’ Εθνική. Ο Διαγόρας είναι μία νέα ομάδα ουσιαστικά αφού πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έχοντας στο δυναμικό του παίχτες έμπειρους που γνωρίζουν καλά την κατηγορία.

Έδρα της είναι το Δημοτικό γήπεδο Βραχνέικων εκεί όπου και θα διωχθεί ο αγώνας με τον Παναρκαδικό. Στόχος του Διαγόρα δεν είναι άλλος από το να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Μεταγραφές

Λαμπρόπουλος (Αχαϊκή), Πετρόπουλος (Αχαϊκή), Σπυρόπουλος (Αχαϊκή), Θωμάς (Καταστάρι), Κωστής (Καταστάρι), Κυριαζόπουλος (Τσικλητήρας Πύλου), Παναγόπουλος (Τσικλητήρας Πύλου), Τριανταφυλλόπουλος (Ατρόμητος Λάππα), Γεωργαντόπουλος (Παναχαϊκή), Παπαδόπουλος (Παναχαϊκή), Μπακάλης (Ενιπέας Λατζοΐου), Αθανασόπουλος (Πανμοβριακός Ριόλου), Σωτηρόπουλος (Θύελλα Αιγίου), Αρβανίτης (Θύελλα Αιγίου), Σγούρας (Ποσειδώνας Πατρών), Τρίγκας (Πήγασος Μπεγουλακίου), Βάρρας (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου), Γιάχο (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου), Καραμανλής (από Κηφισιά), Τρίγκας (από Παναιγιάλειο).

Ρόστερ

Θωμάς, Τρίγκας Ν., Σγούρας, Παναγόπουλος, Τρίγκας Αν, Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Αθανασόπουλος, Γιάκο, Σωτηρόπουλος, Τρίγκας Σ., Αρβανίτης, Μιχαιλήδης, Γεωργαντόπουλος, Χριστόπουλος, Κωστής, Μούτσα, Μπακάλης, Τσιπιανίτης, Βάρας, Σπυρόπουλος, Καραμανλής, Τριανταφυλλόπουλος.

Προπονητής: Χρήστος Τσίκας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.