Διαγωνισμός: Κέρδισε μια φανέλα του Παναρκαδικού με το όνομα του Στρέμπα

Διαγωνισμός: Κέρδισε μια φανέλα του Παναρκαδικού με το όνομα του Στρέμπα

Μάιος 19, 2021 - 21:00
4 σχόλια

Μεγάλος διαγωνισμός από το ArcadiaPortal.gr που σε συνεργασία με την διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Τρίπολης κληρώνει μια φανέλα για έναν τυχερό με το όνομα του Αποστόλη Στρέμπα.

Οι νέες φανέλες του Παναρκαδικού με τα ονόματα και τους αριθμούς των Αρκάδων ποδοσφαιριστών του προσελκύουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων του τριφυλλιού.

Στείλτε μας μήνυμα στο email info@arcadiaportal.gr γράφοντας μας κλήρωση φανέλας Παναρκαδικού με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνα σας.

Μπορείτε να στέλνετε τα μήνυμα σας μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 24 Μαΐου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ρε σοβαρευτειτε ποιος να ασχοληθεί με το στρεμπας που εχειι παίξει και τι έχει κάνει στο ποδόσφαιρο είσαστε σοβαροί δεν έχω κατι με το παιδί, αλλά πουλάς κάτι όταν έχει κάνει κάτι στο ποδόσφαιρο, κάποια διάκριση περισσότερο θα πουλήσει του Σχίζα ξυπνάτε ολόκληρος Μπλανκο και πουλάει φανέλες όταν ήταν στην ΑΕΚ Από τον παναρκαδικο δεν είδα να φοράει κανένας

αγαπητοι διοικουντες γιατι πεφτετε απο την μια πατατα στην αλλη ,συμφωνω με τον παρα πανω τι να πουλησουν οι φανελλες παικτων που δεν εχουν κανει κατι στο ποδοσφαιρο ,καλυτερα να βαζατε σχετο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ θα επερνε και ενας που ηθελε να βοηθησε,ι τωρα αυτα τα παιδια δεν τα ξερει κανενα;ς ουτε καλα καλα δτην ιδια την πολη

Τι ζόρι τραβάτε μερικοί σαν κάτι αποτυχημένα κυνηγόσκυλα κάνετε γκλαφουνατε συνέχεια...

Στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ έχετε ρίξει πολύ χαμηλά το επίπεδο και συνεχίζετε.ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.Χαλάτε ότι είχατε φτιάξει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.