Δέσμευση Λυκουρέντζου από το Δάρα για άμεση αποζημίωση στους πληγέντες αγρότες

Δέσμευση Λυκουρέντζου από το Δάρα για άμεση αποζημίωση στους πληγέντες αγρότες

Μάιος 20, 2021 - 19:36
5 σχόλια

Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος μετέβη σήμερα στο χωριό Δάρα, κατόπιν προσκλήσεως των τοπικών παραγωγών, για να συζητήσει μαζί τους τις ζημίες που προκάλεσε ο παγετός της Άνοιξης 2021.

Τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. συνόδευαν τα στελέχη του Υποκαταστήματος Τρίπολης, κ. Ηλίας Αγγελόπουλος και κ. Γιάννης Ασιούρας, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Χρήστος Τσάμης και οι αγρότες κ. Μιλτιάδης Παπακώστας και κ. Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Κατά την επίσκεψή του, ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. διαπίστωσε ότι η ζημία είναι στο 100% της αναμενόμενης παραγωγής και δεσμεύτηκε ότι με κατεπείγουσες διαδικασίες σε όλη την επικράτεια, άρα και στην συγκεκριμένη περιοχή, οι ζημίες που δεν εντάσσονται στον Κανονισμό του ΕΛ.Γ.Α. θα αποζημιωθούν με νέο χρηματοδοτικό εργαλείο.


5 Σχόλια

Α ρε Γιάγκο πήγες κι εσύ μπροστινός μη χάσεις λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα τώρα που πήγες. Το Σταμάτη τον ρώτησες πριν πας, αν σε αφήνει;

08:32 Ασχοληθείτε με τους πανσέδες και αφήστε τα σοβαρά γιαυτούς που ξέρουν και μπορούν.

το "άμεση" σε χρόνους ελληνικού Δημοσίου, σε πόσα χρόνια αντιστοιχεί ;

09:18 Σε ποιους απευθύνεσαι με τον πληθυντικό βρε μπάφα; Τόσο πολλούς ακόλουθους έχει πια αυτός ο Τζιούμης, που όποιος γράψει κάτι που είναι ενάντια με αυτά που πιστεύετε κάποιοι τραχανάδες, θα πρέπει και να τον έχει ψηφίσει κιόλας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.