Δέντρα και λουλούδια γέμισε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics,vid)

Δέντρα και λουλούδια γέμισε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics,vid)

Νοέμβριος 13, 2015 - 19:48
1 σχόλια

Στο πλαίσιο του μαθήματος Μελέτης και Περιβάλλοντος οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης δραστηριοποιήθηκαν στη δενδροφύτευση.

Το πρωί της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου τα παιδιά του σχολείου μαζί με τους δασκάλους αλλά και τους εκπρόσωπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, φύτεψαν στην αυλή του σχολείου λουλούδια και δέντρα που τους προσέφερε ο Δήμος Τρίπολης.

Η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ελένη Γκουντή, μιλώντας στην κάμερα του Arcadia Portal ανέφερε ότι τα παιδιά το διασκέδασαν πολύ και ελπίζει να τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν πιο συχνά τέτοιου τύπου δραστηριότητες, γιατί αναδεικνύεται και το σχολείο και τα παιδιά συμμετέχουν σε πολύ σημαντικά πράγματα. Επίσης, ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για την προσφορά του αλλά και τον Διευθυντή του σχολείου Κωτσιόπουλο Δημήτρη που στηρίζει τις δράσεις του σχολείου.

Η αυλή του σχολείου γέμισε με λουλούδια και δέντρα, δίνοντας έτσι ένα άλλο χρώμα στο σχολείο αλλά και με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η περιβαλλοντική συνείδηση των μαθητών.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δενδροφύτευση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μεγαλο μπραβο στους δασκαλους τον συλλογο και τα πολυτιμα διαμαντια τα παιδια τους μμαθηητες του 6 και 11ου συνοικισμου Κολοκοτρωνη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.