Δεν καλοβλέπουν τη συνεργασία Νίκα - Μπουντρούκα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας

Δεν καλοβλέπουν τη συνεργασία Νίκα - Μπουντρούκα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας

Σεπτέμβριος 25, 2019 - 10:28
7 σχόλια

Αντιδράσεις υπάρχουν από μέλη του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, τα οποία διαφωνούν με τη διαφαινόμενη συνεργασία Παναγιώτη Νίκα και Γιάννη Μπουντρούκα. Η εξαγγελία για συνεργασία μεταξύ των δύο παρατάξεων -θυμίζουμε ότι εκκρεμεί η πλήρωση μιας θέσης εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις σήμερα, πριν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου από τον κ. Νίκα- έχει προκαλέσει τριγμούς στο Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο κ. Μπουντρούκας ήταν προσεκτικός στην ανακοίνωσή του και έθεσε τις «κόκκινες γραμμές» για τη συνεργασία. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, στους όρους της συνεργασίας περιλαμβάνεται η υλοποίηση των αξόνων του προεκλογικού προγράμματος της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας». Αυτό, όμως, δεν καθησύχασε τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Μενέλαος Γερονικολός, σύμφωνα με το tharrosnews.gr σχολιάζει: «Ένα ολόκληρο κόμμα έτρεχε για να βρει στασίδι ο επικεφαλής της παράταξης! Όταν όλα γίνονται χωρίς πλάνο, με όρους εκδίκησης, εγωισμών και μικροσυμφερόντων, τότε το αποτέλεσμα είναι να γίνεσαι πατερίτσα της Δεξιάς. Συγχαρητήρια στους μεσσηνιάρχες και τους πασοκάρχες για τη μεγάλη έμπνευση».


7 Σχόλια

Εμείς δεν ξεραμε να παμε μόνη μας στο Νικα? Έπρεπε να μας παει ο Μπουντρουκας για την καρεκλα!!! Αν υπάρχει ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να τον διαγραψουν.

πόσοι ηταν μαζι με τον μπουντρουκα απο το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές ? Τώρα θυμήθηκαν. γιατί μια συνεργασία με ξεχωριστούς ρόλους, όπως προβλέπει και απαιτεί ο νέος νόμος είναι κακο; Δείτε άλλους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ στην βόρεια Ελλάδα, που με τις ευχές του κόμματος έχουν πάρει αντι περιφέρειες.. Είδατε κάποια επίσημη ανακοίνωση για αυτού

Το κόμμα μπορεί να έτρεχε, ο Γερονικολός σίγουρα όχι. Για την προσωπική του προβολή νοιαζόταν όντας υπ. Βουλευτής. Ας μας πει ποια η συνεισφορά του; Υπήρξαν πολλοί (υποστηρικτές) του Μπουντρούκα που όλος τυχαίος την δεύτερη Κυριακή έμαθαν τα SMS και της αναρτήσεις στα Social Media και έτρεξαν να τα χρησιμοποιήσουν για Τατούλη και Νίκα, για τον Μπουντρούκα σίγουρα δεν έκαναν τίποτα οι ηθικολόγοι της 10αρας.

Αδερφέ ο Γερονικολός πονάει ακόμα από της αλήθειες που ξεστόμισε μετά της εκλογές ένας Υποψήφιος του Μπουντρούκα από την Μεσσηνία. Στο Άργος ένας άφαντος υποστηρικτής του Μπουντρούκα (ήταν με τον Τατούλη στην ουσία) είπε: << Ευτυχώς δεν κατέβηκα μαζί του>> ίσος εννοούσε ευτυχώς για τον Μπουντρούκα.

Το αγόρι αυτό ο Γερονικολός που είχε τις αντιρρήσεις του για την υποψηφιότητα Μπουντροούκα γιατί δεν πρότεινε κάποιον άλλον που να ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ?αφού ο Μπουντρούκας ήταν η μοναδική υποψηφιότητα και μάλιστα δεν αυτοπροτάθηκε. γιατί δεν πήγαινε ο ίδιος ? γιατί ψήφισε υπέρ της υποψηφιότητας Μπουντρούκα στην διευρυμένη νομαρχιακή?

Κακό χωριό τα λίγα σπίτια, ο Κυριάκος δεν είναι μνησίκακος, κυβερνάει με Ποτάμι, εκσυχρονιστές Σημίτη, Φιλελεύθερους Δράσης και ό,τι φρέσκο βρίσκει στο υπέργηρο κόμμα του. Κοπιάστε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.