Δεν χαρίζεται σε κανέναν... Ξάνθη - Αστέρας 1-2

Δεν χαρίζεται σε κανέναν... Ξάνθη - Αστέρας 1-2

Ιούλιος 11, 2020 - 21:14
4 σχόλια

Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος πέρασε και από τα Πηγάδια επικρατώντας με 1-2 της Ξάνθης, έμεινε αήττητος στα play out και έδειξε το πόσο σοβαρός και ανταγωνιστικός είναι για μία ακόμα φορά.

Χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νέους έδωσε για μία ακόμα φορά ο Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος έκανε παράλληλα και τις δικές του δοκιμές βγάζοντας χρήσιμα και πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει του σχεδιασμού για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Σεσκ Κρεσπί και Λουίζ Φερνάντεθ οι σκόρερ της αρκαδικής ομάδας σε ένα παιχνίδι όπου το κέρδος της εικόνας μέσα στο γήπεδο αλλά και των νεαρών που πήραν την ευκαιρία είναι πολύ μεγάλο για τους κιτρινομπλέ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καθώς μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6ο λεπτό πήρε το πρβάδισμα με ωραίο πλασέ του Σεσκ Ρεχίς Κρέσπι έπειτα από γλυκιά σέντρα από τα αριστερά του Σίτο. Στην συνέχεια η Ξάνθη πήρε την πρωτοβουλία με την άμυνα των κιτρινομπλέ να παίρνει βαθμό άριστα με το 0-1 να είναι το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος Ξάνθη βγήκε καλύτερα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56' με κεφαλιά του Λισγάρα μετά από κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα η Ξάθνη πέτυχε και δεύτερο τέρμα όμως ακυρώθηκε (σωστά) έπειτα από χρήση VAR. Στο 83' ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αλί Μπάμπα μέσα στην περιοχή στην πρώτη ουσιαστικά επαφή με την μπάλα. Την εκτέλεση ανάλβε ο Λουίζ Φερνάντεθ που ήταν εύστοχος και με το πέμτπο του γκολ στα play out έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (80’ Σόσα), Κασάδο, Φασίδης (46’ Κοβάτσεβιτς), Μουλέν, Τερκί (46’ Γκαργκαλατζίδης), Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον (80’ Τζουρίτσκοβιτς), Κάστρο (54’ Φοσέ).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο, Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (64’ Μπέλοκ), Ριέρα (83’ Αλί Μπάμπα), Κρέσπι, Λ. Φερνάντεθ (90’ Αλάγκμπε).

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ (κατά την ταπεινή μου γνώμη) όταν θέλει να παίξει, παίζει. Ειναι μιά "σκληρή" ομάδα, και θα πάει καλά αν υπάρχει σύμπνοια, και αγωνιστικό ιδεώδες. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε ευχαριστούμε. Πάλι θα μας κερδίσεις! ³

Αφιερωμένο στον Ραχούλα ,και στους λοιπούς γραφικούς που εύχονταν καλή Β εθνική !

Εκείνοι που χυνουν δηλητήριο όταν ακούνε Αστέρα... Χαθήκανε;;; προσοχή μην δαγκώσουν την γλώσσα τους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.