Δεν έμαθε ο Αλέκος στον Αλέξη να λέει ψέματα...

Δεν έμαθε ο Αλέκος στον Αλέξη να λέει ψέματα...

Νοέμβριος 28, 2018 - 22:43
0 σχόλια

Έλα, βρε Αλέκο! Πού χάθηκες τόσο καιρό, βρε ψυχή;

Ο Αλέκος Αλαβάνος, που λέτε, είπε συνεντευξιαζόμενος στον Ρ/Σ του «Θέματος» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεξιότερος της Νέας Δημοκρατίας, ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει καταποντίσει την Αριστερά και ότι ο ίδιος δεν δίδαξε στον Αλέξη άλλα να λέμε και άλλα να κάνουμε, όπως στο δημοψήφισμα του 2015: «Εγώ δεν έχω διδάξει ποτέ ότι μπορούμε να κάνουμε δημοψήφισμα και να κάνουμε τα αντίθετα από ό,τι θέλει ο λαός».

Πιπέρι, Αλέκο μου, πιπέρι, τι είναι αυτά που λες για τον Πρωθυπουργό και άλλοτε πολυαγαπημένο σου παιδί που ταχτάριζες στα γόνατά σου;..

Κανείς δεν σε παρεξηγεί, ασφαλώς. Ο Αλέξης είναι αυτοδίδακτος, είναι sui generis. Αλλά, Αλέκο μου, έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου για να γίνει αυτός ο πολιτικός ογκόλιθος!

Στην ίδια συνέντευξη, ο «δάσκαλος» λέει ότι υπάρχει μια σύγκλιση στον χώρο της Αριστεράς, ότι «θα υπάρξει μια ενωτική παρουσία που δεν θα περιορίζεται στο χώρο των οργανώσεων των κινημάτων της Αριστεράς».

Ο Αλέξης κάνει ότι δεν ακούει. Και ο Αλέκος δεν κάνει αυτοκριτική. Ούτε για την Αριστερά ούτε για την πρόοδο... Νίψον ανομήματα, Αλέκο... Μη μόναν όψιν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.