Δεν έλειψαν οι εντάσεις από τη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας (photos&video)

Δεν έλειψαν οι εντάσεις από τη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας (photos&video)

Ιούλιος 28, 2014 - 23:24
2 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μαίναλον  στην  πλατεία Άρεως ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η γενική συνέλευση άρχισε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας κύριο Νικόλαο Προύντζο να κάνει ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ,να αναφέρεται επίσης σε θέματα διαιτησίας καθώς και σε μεμονωμένα περιστατικά βίας που υπήρξαν την περσινή χρονιά και ευχήθηκε το νέο πρωτάθλημα να είναι καλύτερο από το περσινό.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν εκπρόσωποι tvn ομάδων και έθεσαν θέματα προς συζήτηση με κυριότερα όλων τη διαιτησία και τoν ενεργό ρόλο των παρατηρητών από τη νέα χρονιά ,την οικονομική κατάσταση των ομάδων που είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει τα σωματεία, τα τμήματα των παιδικών ομάδων και το παιδικό πρωτάθλημα όπου και προκάλεσε αρκετή συζήτηση για τη λειτουργία και τη δομή του τη νέα χρονιά, ενώ οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν παιδική ομάδα που θα παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα αλλιώς θα υποβιβάζεται.

Αρχικά η ΕΠΣ Αρκαδίας πρότεινε 25 ποδοσφαιριστές για τις παιδικές  ομάδες για να λαμβάνουν συμμετοχή ως όρο αλλά κατόπιν αντιδράσεων των εκπροσώπων των ομάδων το όριο θα είναι 18 ποδοσφαιριστές που θα μπορούν οι ομάδες τους να δηλώνουν σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Βέβαια στην γενική συνέλευση δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης με τον πρόεδρο του Μαντινειακού Νίκο Σιάνα να απαντά σε υψηλούς τόνους στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφορικά με θέματα διαιτησίας. Οι τόνοι ανέβηκαν και σε σχετικ;h ερώτηση του προέδρου του Ορχομενού Λεβιδίου  για τους παρατηρητές διαιτησίας  με τον κύριο Θεόδωρο Παλιογιάννη  Γ΄αντιπρόεδρο της ΕΠΣA να παίρνει το λόγο και να απαντά.

Ακολουθεί βίντεο

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/8tt04cYeE_g


2 Σχόλια

ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΣΑ ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ -ΠΡΟΠΟΝΙΤΗΣ ΤΩΝ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ?[εχει περασει τοσο καιρος απο το γεγονος και παρα τις διαβεβαιωσεις τισ ΕΠΣΑ η ποινη δεν εχει βγει}

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.