Δέματα αγάπης σε 400 οικογένειες από την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας (pics,vid)

Δέματα αγάπης σε 400 οικογένειες από την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας (pics,vid)

Δεκέμβριος 23, 2015 - 13:27
1 σχόλια

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μέσω του Προγράμματος το "Καλάθι του Πτωχού Αδελφού" της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας μοιράστηκαν το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου στις ενορίες.

Η Μητρόπολη όλο το χρόνο συμπορεύεται και συμπαρίσταται στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για να γεμίσει το καλάθι του πτωχού αδελφού και να μην μείνει κανένας τις μέρες των Χριστουγέννων χωρίς χαρά, χωρίς τροφή και χωρίς ψωμί. Ευχαρίστησε τους πολίτες που έσπευσαν στο κάλεσμά του και γέμισαν το χώρο του Αγίου Βασιλείου με τα δώρα της αγάπης τους.

Οι εφημέριοι των ενοριών παρέλαβαν τα δέματα αγάπης που προσέφεραν οι πολίτες τα οποία περιελάμβαναν κοτόπουλα, μανταρίνια, πορτοκάλια και πολλά άλλα και θα βοηθήσουν 400 περίπου οικογένειες.

Το φιλανθρωπικό πρόγραμμα "Τo καλάθι του πτωχού αδελφού" θα συνεχίσει καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου το έργο της προσφέροντας οικονομική και υλική βοήθεια στους άπορους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δέματα αγάπης σε 400 οικογένειες από την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.