Δεκτή η αναίρεση για Κουφοντίνα από τον Άρειο Πάγο - Θα επανεξεταστεί το αίτημα για άδεια

Δεκτή η αναίρεση για Κουφοντίνα από τον Άρειο Πάγο - Θα επανεξεταστεί το αίτημα για άδεια

Μάιος 23, 2019 - 12:34
2 σχόλια

Δεκτή έγινε από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου, κατά της απόφασης των δικαστών του Βόλου που δεν έδωσαν νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Έτσι, δρομολογείται η επανεξέταση του αιτήματος του πολυισοβίτη από άλλο δικαστικό συμβούλιο του Βόλου τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος βρίσκεται σε πολυήμερη απεργία πείνας προς άσκηση πίεσης για την ικανοποίηση του αιτήματός του.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Η ΝΔ δε θα σχολιάσει τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης. Θα υπενθυμίσει, ωστόσο, στους πολίτες ότι, εφόσον την εμπιστευθούν, είναι δέσμευσή της να αλλάξει άμεσα το νόμο για τις άδειες που δίνονται σήμερα ακόμη και σε αμετανόητους δολοφόνους».


2 Σχόλια

Μέχρι στιγμής γνωστό το δρομολόγιο από τις αναιρέσεις της κερίας εισαγγελέΦς κατά των αθωώσεων Γεωργίου. Το Δικατήριο με άλλη σύνθεση αποφάσιζε όπως το προηγούμενο. Και δώστου αναίρηση η κερία εισαγγελέφς. Υπάρχουν Δικαστές στο Βόλο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.