Δ. Καμμένος: Αν δίναμε τη «Μακεδονία» θα μας έδιναν το χρέος

Δ. Καμμένος: Αν δίναμε τη «Μακεδονία» θα μας έδιναν το χρέος

Ιούνιος 18, 2018 - 10:20
0 σχόλια

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς Δημήτρης Καμμένος καταψήφισε την κυβέρνηση και διεγράφη το βράδυ του Σαββάτου από τους ΑΝΕΛ, με τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο να τον χαρακτηρίζει «κουτσό παίκτη» και «ακριβοπληρωμένη μεταγραφή». Και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις στον Σκάι το πρωί της Δευτέρας.

«Το ζήτημα είναι να είσαι σωκρατικά έντιμος σε αυτά που πιστεύεις, να έχεις ίσια περπατησιά, όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου.»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστήριξε ότι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μία ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ την οποία δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%». Ο Δ. Καμμένος υποστήριξε ότι και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε τη συγκυρία ότι απειλείται η κυβέρνηση την ώρα που παίρνει συμφωνία για το χρέος, βάζοντας εμμέσως πλην σαφώς στη ζυγαριά τα οικονομικά ζητήματα με τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς και αντιπρόεδρος της Βουλής, σημείωσε μάλιστα ότι ειπώθηκαν και αλλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που δεν πρέπει να πει λόγω απορρήτου.

Απαντώντας δε στην αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ περί «κουτσού παίκτη», σχολίασε ότι «έχω στηρίξει την κυβέρνηση σε δύσκολες στιγμές».

Ήμουν εγώ εκτός “γραμμής”; Ποια γραμμή, να γίνω Συριζαίος; Εγώ ήμουν στη γραμμή των ΑΝΕΛ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.