Challenge: Πόσες λακκούβες υπάρχουν στους δρόμους του Δήμου Τρίπολης;

Challenge: Πόσες λακκούβες υπάρχουν στους δρόμους του Δήμου Τρίπολης;

Απρίλιος 02, 2018 - 13:14
5 σχόλια

Πολύς λόγος έχει γίνει για τις λακκούβες του βρίσκονται στους δρόμους του Δήμου Τρίπολης.

Άλλοι τις μετρούν και τις βγάζουν 20, άλλοι 120 και άλλοι... μόλις 13.

Δεκατρείς λοιπόν λακκούβες έχουν καταγραφεί από πολίτες του Δήμου Τρίπολης οι οποίοι επικοινώνησαν στα τηλέφωνα του Δημαρχείου και τις ανέφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λακκούβες για τις οποίες έχουν τηλεφωνήσει οι δημότες και έχουν ζητήσει να κλείσουν είναι μόλις 13,  αριθμός που βέβαια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου επανειλημμένως έχει ζητήσει τη συνδρομή των δημοτών, για τη γνωστοποίηση θεμάτων που αφορούν στους πολίτες.

Η αλήθεια είναι ότι οι κατεστραμμένοι δρόμοι και οι... λακκούβες δεν μετριούνται. Έτσι, δεν μπορούμε να τους δώσουμε έναν αριθμό. Πάντως, αν έχετε εντοπίσει μια λακκούβα, μπορείτε να ενημερώσετε τον Δήμο για να την κλείσει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Παπαδημητρίου, πληροφορηθήκαμε ότι οι τηλεφωνικοί αριθμοί στους οποίους μπορείτε να καλείτε, είναι το 15181, που συνήθως δεν απαντά, ή το 2713-600483 ή ακόμα και το... 100 της Αστυνομίας, για να επισημαίνετε τη λακκούβα που σας «απασχολεί».

Για να δούμε, λοιπόν, σε 10 μέρες πόσες θα είναι οι λακκούβες που θα «χρειάζονται» μπάλωμα.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Δουλευόμαστε μεταξύ μας... Ο Σωτήρης γυρνάει κάθε μέρα-όλη μέρα με το υπηρεσιακό φορτηγάκι, του δήμου. Δε βλέπει τις λακκούβες, που πέφτει μέσα? Πρέπει να τον καλέσουμε να τους τις αναφέρουμε μια-μια? Η λογική του παραλόγου ξαναχτυπά!!!

Ο αλλος προχθές έσπασε δυο λάστιχα του αυτοκινήτου ο Σωτηράκης δε βλέπει τις λακούβες. Οι άνθρωποι είναι εντελώς ανίκανοι

Να τους κάνουμε τα πράγματα δεκάρες μπας και καταλάβουν; Σε 3-4 μέρη χρειάζονται τάπητας επειγόντως: Στην Δαρειώτου και στην Σπετσεροπούλου, στην Ε.Βενιζέλου και ψηλά στην 11ου ΣΠ. Αυτά τα βασικά. Α και κάντε μία δόνηση της βάσης πρώτα και λίγο 3Α αν χρειάζεται.

Ναι ρε κοπριτη... Να καλέσεις να καταγράφει το όποιο πρόβλημα.. Αλλά εσύ δε προλαβαίνεις Γιατί έχεις το πληκτρολόγιο... Όσο για το Σωτήρη, δε μπορείς να τον πιάσεις στο στόμα σου εσύ και οι όμοιοί σου

Είμαι ο προηγούμενος με τις επισημάνσεις των οδών. Εννοείται ότι και οι προηγούμενοι έτσι τα είχαν αφήσει. Απλά το πράγμα έχει παραγίνει. Η αιτία που έχω διαβάσει είναι ότι θα γίνουν νέα έργα στους δρόμους της πόλης για να περάσει το ΦΑ οπότε υπομονή μέχρι να γίνουν οι νέες ασφαλτοστρώσεις από πάνω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.