Βόμβα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο: στον αέρα η νέα Διοίκηση;

Βόμβα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο: στον αέρα η νέα Διοίκηση;

Νοέμβριος 22, 2011 - 08:36
84 σχόλια

της Γιούλης Παπαδοπούλου

- Σκανδαλώδης η πολιτική παρέμβαση στο Παναρκαδικό για την αλλαγή του Διοικητή. 
 - Αντιβαίνει το Νόμο η τοποθέτηση της νέας Διοικητού!
- To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ διεφθαρμένο δυνατό

Μόνον έτσι φαίνεται πως μπορούμε να σκεφτόμαστε, το κόμμα, που με τα έως τώρα τερτίπια του, έφερε τη χώρα στο χάλι που βιώνουμε.

Κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, νομίζουν πως οι Δημόσιες Υπηρεσίες και Φορείς, είναι τσιφλίκια του μπαμπά τους, ή παραμάγαζα της δουλειάς που ποτέ δεν είχαν και εξακολουθούν με υποχθόνιες διαδικασίες, να ελέγχουν  -κατά παράβαση της δεοντολογίας αλλά και της κειμένης Νομοθεσίας- την Δημόσια Διοίκηση σε όλο το εύρος της.

Πριν λίγο καιρό, μόλις 1 μήνα, παρακολουθήσαμε την ξαφνική και ακαριαία μετακίνηση του Διοικητή του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ κ. Π. Παπαδόπουλου και την αντικατάστασή του, από την Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου, κ. Σιουρούνη Ελένη.
Οι φωνές διαμαρτυρίας, που ακούστηκαν, δεν έφθασαν σε κανένα αρμόδιο πολιτικό  αυτί, αφού είχαν  προλάβει να τα κλείσουν ερμητικά, αμέσως μετά την πραξικοπηματική παρέμβαση   στο Παναρκαδικό και την απομάκρυνση του Διοικητή του. Τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τότε, δεν άφηναν αμφιβολίες για την παρέμβαση Αρκάδα βουλευτή, που ΄΄έφαγε΄΄  τον Διοικητή του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ.  Επισυνάπτονται αναφορές του τοπικού τύπου.
Καταγγελίες που έφθασαν στην γράφουσα, έκαναν λόγο για ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΥΜΜΑ ως προς την κάλυψη της θέσης του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου,  από την κ. Σιουρούνη Ελένη.
Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και πλήθος διασταυρώσεων στοιχείων και λόγων, φθάσαμε στην ανακάλυψη τροποποίησης του Νόμου 3329/2005, βάσει του οποίου διορίζονται οι Διοικητές των Νοσοκομείων, την οποία ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ακόμα και οι αρμόδιοι….
Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ 292/Τεύχος Πρώτο/24-12-2007/σελίδα 5891, αναφέρονται επί λέξει τα εξής:
΄΄Στο τέλος της παραγράφου 7 του άρθρου 7 του ν.3329/2005 (ΦΕΚ 81 Α΄), όπως αυτό τροποποιήθηκε από το τρίτο άρθρο περίπτωση 22του ν.3527/2007 (ΦΕΚ 25 Α΄), προστίθεται το ακόλουθο εδάφιο:
  ΄΄Δεν δύναται να κατέχει θέση Διοικητή, ή Αναπληρωτή Διοικητή Νοσοκομείου, όποιος  είχε ή έχει εργαστεί ή υπηρετήσει στο Νοσοκομείο αυτό.΄΄
Στο ΦΕΚ 358/24-10-2011/Τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα, στην σελίδα 2218, δημοσιεύεται η μετάθεση της κ. Σιουρούνη Ελένης, με την υπ΄αριθμόν Υ10β/Γ.Π.οικ.114562/24-10-2011 απόφασης του Υπουργού Υγείας, όπου αναφέρεται πως η εν λόγω απόφαση, έχει εκδοθεί ΄΄σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 7 του Ν. 3329/2005!!!! Αγνοώντας την τροποποίηση του ανωτέρω άρθρου, που έγινε το 2007, ‘όπως προαναφέραμε… ή αποσιωπώντας την…
Διότι η νέα Διοικητής του Παναρκαδικού, είχε υπηρετήσει και παλαιότερα στην Τρίπολη, σαν Διευθύντρια του Ψ.Ν. Τρίπολης, ως το 2004, όπου και την ΄΄απέλυσε΄΄ ο τότε Υπουργός Υγείας της Ν.Δ. Ν. Κακλαμάνης. ΦΕΚ 206/03-09-2004/Τεύχος Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου/σελίδα 1516 παρ 4.
Να θυμήσουμε  εδώ, πως οι θέσεις των Διοικητών των Νοσοκομείων, όπως και πολλών άλλων Φορέων του Δημοσίου, είναι καθαρά πολιτικές θέσεις, γι΄ αυτό και τα πρόσωπα που τις καταλαμβάνουν συνήθως, είναι φίλα προσκείμενα, προς την εκάστοτε κυβέρνηση.
Επίσης κρίνεται σκόπιμο, ν΄αναφέρουμε, πως τα 2 Νοσοκομεία της Τρίπολης ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ και ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ,  ακολουθώντας τον Καλλικράτη, υπήχθησαν σε ΚΟΙΝΉ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,΄΄ ως διασυνδεόμενα΄΄ όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 1681/28-07-2011/Τεύχος ΔΕΥΤΕΡΟ/σελίδα 23088…. Και δεν αποτελούν νέο φορέα από συγχώνευση, οπότε ενδεχομένως  δεν θα είχε ισχύ  η τροποποίηση του νόμου 3329/2005.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας και σας τα παραθέτουμε συνημμένα, καθίσταται προφανές, πως υφίσταται σοβαρό θέμα στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Νοσοκομείο. Σύμφωνα δε με τις γνώμες Νομικών που ερωτήθηκαν, υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΩΛΥΜΜΑ με τις υπογραφές της νέας Διοικητού. Θεωρούν ότι  θα κριθούν άκυρες, όπως ενδεχομένως  και οι αποφάσεις που φέρουν την υπογραφή της. Πληρωμές, μισθοδοσίες, αναθέσεις έργων, προκηρύξεις κ.τ.λ.
Παρακολουθούμε εδώ, μια αλληλουχία δράσεων πολιτικού προσώπου και τοπικού παράγοντα (σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν πολλοί από τους ερωτηθέντες στην έρευνα), ο οποίος για προφανείς λόγους, απαίτησε και πέτυχε, την απομάκρυνση ενός ατόμου, που δεν του ήταν προφανώς αρεστό… ή που δεν εξυπηρετούσε τις εντολές των κομματικών του παρατρεχάμενων…
Η γράφουσα, προκειμένου να έχει την πληρέστερη ενημέρωση, πριν τις αποκαλύψεις, είχε σειρά συνομιλιών και επικοινωνιών,  με παράγοντες του Νοσοκομείου, με δικηγόρους Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, με την Πανελλήνια  Ένωση Αρκάδων , με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και άλλους
Προς μεγάλη έκπληξη, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνώριζε την τροποποίηση του άρθρου 7 παρ. 7 του Νόμου 3329/2005, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την ανάληψη Διοικητικών αρμοδιοτήτων, σε Νοσοκομείο, όποιου έχει ή είχε εργαστεί ή υπηρετήσει σε αυτό, στο παρελθόν.
Φυσικά, όπως μπορεί να διαπιστώσει όποιος ανατρέξει στο ΦΕΚ που δημοσιεύεται η τροποποίηση, η δημοσίευση έχει γίνει ξεκάρφωτα εντελώς και ανάμεσα σε άρθρα που αφορούν στον Ερυθρό Σταυρό, και είναι σχεδόν αδύνατο να την ανακαλύψει κανείς….
Όμως ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ δεν δικαιολογείται ούτε στον απλό πολίτη κι έτσι δεν υπάρχει δικαιολογία για τους νομικούς συμβούλους του Υπουργείου, που αποφάσισαν  και ενέκριναν την επαναφορά της κ. Σιουρούνη στην Τρίπολη.
Για την  αρτιότερη κάλυψη της έρευνας, επικοινώνησα προσωπικά με την  Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, όπου μετά από σειρά παραπομπών, κατέληξα στην Διεύθυνση Νομικών Προσώπων στο 1ο Τμήμα, όπου μετά από επίσης μια σειρά ΄΄αναρμοδίων υπαλλήλων΄΄ παραπέμφθηκα στην κ. Οικονόμου. Η πρώτη μου απόπειρα να μιλήσω μαζί της σκόνταψε πάνω σε ΄΄συνεργάτιδά΄΄ της, η οποία αφού πήρε τα ακριβή μου στοιχεία και το αίτημά μου, με παρακάλεσε να επικοινωνήσω μετά από λίγο, λόγω απασχόλησης της αρμόδιας υπαλλήλου. Έκτοτε οι δεκάδες κλήσεις μου, απαντώνται από τηλεφωνητή χωρίς δέκτη μηνυμάτων ή πέφτουν σε απασχολημένο δίκτυο!!!
Πάντως  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αρκάδων κ. Ζαραφέτας, μου αποκάλυψε πως η Ένωση είχε προβεί σε έγγραφη διαμαρτυρία στον Υπουργό κ. Λοβέρδο, για το θέμα αυτό, αλλά δεν πήρε καμιά απάντηση. Όταν δε πήγε αυτοπροσώπως στο Υπουργείο, για να τον συναντήσει, ανακάλυψε πως η διαμαρτυρία των Αρκάδων, ΔΕΝ είχε φθάσει ποτέ στο γραφείο του Υπουργού. Ο κ. Ζαραφέτας κάνει λόγο χωρίς περιστροφές για τον πολιτικό που ΄΄έφαγε΄΄  τον κ. Παπαδόπουλο και μιλάει για στημένα πολιτικά παιχνίδια, σε βάρος του Αρκαδικού λαού.
Το θλιβερό στην όλη υπόθεση είναι η διαπίστωση, πως το βαθύ κομματικό κράτος, είναι η αιτία της σημερινής κατάντιας μας. Οι κύριοι εκλεγμένοι στις βουλευτικές έδρες, έχουν παρανοήσει τους ρόλους τους, έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις τους και τη φωνή τους κι έχουν υποτιμήσει την υποχρέωσή τους να ΄΄υπηρετούν το δίκαιο των πολιτών΄΄  όπως έχουν το θράσος να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο.
Η νοοτροπία να γίνονται οι πάντες, εκτελεστικά όργανα των εκλεγμένων, και οι κατέχοντες πολιτικές θέσεις να ωθούνται στο να γίνονται άχαρα πιόνια στις άκρατες επιδιώξεις τους, πρέπει κάποτε να τελειώσει ακόμα κι αν είναι άδοξα.
Παραμαγαζάκια  μπορεί ν΄ ανοίγει ο κάθε βουλευτής ή  άλλο πολιτικό πρόσωπο, μόνο στην ιδιωτική του δουλίτσα ή στην επιχείρηση του μπαμπά του. Η Ελλάδα, δεν είναι μπαλωματάδικο,  ούτε καφενές του χωριού τους. Κυβερνώντες και συγκυβερνώντες είναι καιρός να παρατήσουν το πλιάτσικο στην κοινωνία και να σταθούν επάξια στο ρόλο τους. Αλλιώς να πιάσουν δουλειά με το βασικό μισθό, μήπως και βιώσουν τα προβλήματα μέσα στα οποία μας βούλιαξαν οι  διαπλοκές και οι περιπλοκές τους.
Και καλά θα κάνουν να σέβονται λιγάκι και τους ανθρώπους που εκτίθενται πολιτικά και επαγγελματικά για λογαριασμό τους.  Διότι εν προκειμένω η κ. Σιουρούνη στο Παναρκαδικό, υπηρετεί τις εντολές του Υπουργείου της, το οποίο την μεταθέτει  με εντολή βουλευτή….παρακάμπτωντας το νόμο και εμμέσως την εκθέτει.
Είναι αξιοπερίεργο πάντως, πως κάποια άτομα, σε θέσεις κλειδιά της Δημόσιας Διοίκησης, έχουν άποψη και παίρνουν θέση, μόνο σε επίπεδο κουτσομπολιού!! Όταν τους ζητηθεί η επίσημη θέση τους για δημοσίευση, τότε γίνονται όλοι ΄΄αναρμόδιοι΄΄ και αρνούνται να μιλήσουν ανοιχτά και επώνυμα.  Να μην αναφερθώ στον φόβο που βγάζουν απροκάλυπτα, μήπως και εμπλακεί το όνομά τους… ακόμα κι αν είναι να αναφερθούν ως…΄΄αναρμόδιοι΄΄.
Ο απόηχος αυτής της έρευνας, με  έπεισε για την ΄΄νομιμότητα΄΄ με την οποία είναι τάχα κατοχυρωμένοι όλοι οι βολεμένοι των βολευτών μας…
Τόση τρομάρα να μην ακουστεί το όνομά τους –επαναλαμβάνω ΟΧΙ ως εμπλεκομένων, αλλά ως ερωτηθέντων- εμένα με έπεισε, για την  υποτιθέμενη ΄΄ασφάλεια΄΄ και την σιγουριά με την οποία κατέχουν τις θεσούλες τους, τις ακριβοπληρωμένες απ΄ όλους εμάς τους αφελείς.
΄΄Για να πάρεις μια ειλικρινή και σταράτη απάντηση, σε όσα καυτά ερωτήματα θέτεις με τεκμηρίωση και σαφήνεια, πρέπει νε έχεις απέναντί σου και άτομο, που μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο΄΄   μου είπε ένας εκ των συνομιλητών μου…
Με τη διαφορά, ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρουν πια οι ΄΄πολιτικοί΄΄ λόγοι και τα λογύδρια, που βγάζουν όλοι τους προς τα έξω, για την τιμή της τσέπης τους και τη δόξα του κόμματος που τους βολεύει, για να το εξυπηρετούν, με το αζημίωτο εκατέρωθεν.
Εμάς τους πολίτες, μας ενδιαφέρει η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των πράξεων, θέματα που τα είχαν κάνει σημαία τους και οι κυβερνήσαντες και οι συγκυβερνμώντες, για εσωτερική κατανάλωση, όπως αποδεικνύεται.
Το θέμα του Παναρκαδικού, είναι θέμα που το έχουμε βάλει σε πολλά τραπέζια. Πολιτικά και θεσμικά. Και μάλλον θα βαρυστομαχιάσει αρκετούς από τους εμπλεκομένους.
Εμείς πάντως, περιμένουμε και τον κ. Λαουδιά, να πάρει θέση επ΄ αυτού, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί και έχει ραντεβού μαζί μου αύριο, λόγω απουσίας του.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Παπασταματάκης, αναφέρθηκε στις ήδη δημοσιευμένες δηλώσεις του, όταν έγινε η απομάκρυνση του κ. Παπαδόπουλου, οι οποίες επισυνάπτονται στα δημοσιεύματα.
Όσο για την κ. Οικονόμου, της Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, θα την αναζητήσω μέχρι να μου δώσει την απάντησή της, εφ΄ όσον είναι αρμόδια φυσικά…
Μέχρι να τεθεί το θέμα σε Νομική βάση ισχύος, από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις σε επίπεδο Υπουργείου.
Πάντως η έρευνα για το θέμα αυτό, έφερε στο φως κι άλλα παρατράγουδα, με ίδιο ίσως και περισσότερο ενδιαφέρον, η αποκάλυψη των οποίων ακολουθεί εντός των ημερών.

Δείτε τα συνημμένα ΦΕΚ και δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με την αλλαγή του Διοικητή στο Παναρκαδικό.

 

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων και σύσσωμος ο λαός της Αρκαδίας διαμαρτύρονται εντονότατα για την άδικη απομάκρυνση του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ο οποίος παρέλαβε ένα διαλυμένο Νοσοκομείο, για το οποίο ο Αρκαδικός τύπος πριν αναλάβει αυτός τη διοίκηση κατήγγειλε επί καθημερινής βάσεως ατασθαλίες-κακοτεχνίες-κακοδιαχείριση, το ιατρικό προσωπικό να έχει χωριστεί σε ομάδες και να κατηγορεί ο ένας τον άλλον και κατά την κυριολεξία της λέξεως «να σφάζονται» ο καθένας για τα συμφέροντά του, το δε νοσηλευτικό προσωπικό τελείως διαλυμένο, οι ελλείψεις τεράστιες και το Νοσοκομείο να παρουσιάζει εικόνα τριτοκοσμική.
Αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σύσσωμος ο Αρκαδικός τύπος μέχρι την ημέρα της απομάκρυνσής του, έγραφε επαίνους και θετικά λόγια για την μεγάλη παρουσίαση έργου που επιτέλεσε.
Το κυριώτερο, κατόρθωσε να μπει τάξη στα οικονομικά του Νοσοκομείου, να γίνεται έλεγχος με ορκωτούς λογιστές, επιδιώκοντας την άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής, που είναι και ιδιοκτησία της.
Πέτυχε την χωροθέτηση του χώρου για την κατασκευή της Ψυχιατρικής Κλινικής, όπου χρόνια καρκινοβατούσε η δημιουργία της χωρίς αποτέλεσμα.
Πέτυχε σε συνεργασία με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης την αποστρατικοποίηση της μιας πτέρυγας του 411 Σ.Ν., καταφέρνοντας την εξαφάνιση των ράντζων από τους διαδρόμους.
Δημιούργησε άριστη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Κατέγραψε όλες τις ελλείψεις του Νοσοκομείου, καθώς και των περιφερειακών ιατρικών κέντρων και συνέταξε πίνακα με τις ελλείψεις του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Το κυριώτερο απ΄όλα είναι ότι κατόρθωσε να ενώσει ομόψυχα όλο το προσωπικό, ώστε να εργάζονται σήμερα προς όφελος όλων των ασθενών.
Αυτόν τον άνθρωπο, που εργάσθηκε με αυταπάρνηση και πέτυχε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, να λειτουργεί ως Νοσηλευτικό Ίδρυμα και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Πολίτη.
Αυτόν τον άνθρωπο, τον ικανότατο και ακούραστο εργάτη, τον επέλεξε και τον διόρισε η σημερινή Κυβέρνηση.
Και σας ρωτάμε κ. Υπουργέ: με ποια κριτήρια τον απομακρύνατε από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου; Εσείς και η κυβέρνησή σας επί καθημερινής βάσεως ανακοινώνεται ότι οι ικανοί θα μένουν και οι ανίκανοι θα απομακρύνονται.
Εδώ, σας πληροφορούμε, ότι όλος ο Αρκαδικός λαός και τα ΜΜΕ τον επαινούν και σήμερα διαμαρτύρονται γι΄αυτήν την απομάκρυνσή του.
Σας παραθέτουμε τί γράφουν τα Αρκαδικά ΜΜΕ:
«Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας καταγγέλλει ότι: βουλευτής παρενέβη και καθαίρεσε τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου…».
Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων λαμβάνουσα υπ΄όψιν της τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί της απομάκρυνσης του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ενός Διοικητή, που έδωσε θετικά δείγματα γραφής για την ικανότητά του, να απομακρύνεται από ένα βουλευτή για κομματική πελατεία ή προσωπικά οφέλη.
Σας καταγγέλλουμε, σήμερα που ζητάτε από τον Ελληνικό Λαό να κάνει θυσίες, εσείς απερίσκεπτα σπαταλάτε χρήματα για προσωπικά οφέλη, κάποιου φίλου σας Βουλευτή, αγνοώντας τα συμφέροντα του Νοσοκομείου και κατ΄επέκατση του Αρκαδικού Λαού.
Καταγγέλλουμε την πράξη σας ως επιπόλαια, διότι δεν υπολογίσατε την πικρία του περήφανου λαού της Αρκαδίας.
Ζητάμε την επανατοποθέτηση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο καθ΄ότι η απομάκρυνσή του έχει ήδη διαταράξει την συνοχή του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο εκφράζει καθημερινά την πικρία του και την αγανάκτησή του.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γ. ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ

Ο Γεν. Γραμματέας
Π. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
 


84 Σχόλια

Κυρία Παπαδοπούλου, Συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ και τις παρατηρήσεις σας. Δεν επιθυμώ να σχολιάσω τίποτα από αυτά που γράφετε, θέλω όμως να επισημάνω ότι αν η Κα Σιουρούνη διαθέτει αυτό που ο λαός αποκαλεί φιλότιμο, θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως. Όσο για τον γνωστό - άγνωστο Βουλευτή-Βολευτή που τη διόρισε, να μαυριστεί δεόντως στις επικείμενες εκλογές.

Μπράβο κα Παπαδοπούλου. Εσείς φοράτε παντελόνια σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Το κακό είναι όλα αυτά είναι γνωστά και κανείς δεν μιλάει. Σας προτρέπω να σκαλίσετε λίγο περισσότερο τα θέματα του Παναρκαδικού και θα βρείτε πολλά παρόμοια λαυράκια

Ο Λοβέρδος δεν ήξερε τι υπόγραφε; Το πήραν στον λαιμό τους ή είναι συνένοχος;

Ποιος ειναι ο βουλευτής? Θέλουμε ονομα....................

<p> Μπράβο σας! Τα **** να πάνε όλα σπίτι τους ΤΩΡΑ. Παιδιά προσέξτε όμως μην αρχίσουν τις κωλοτούμπες οι αρμόδιοι και σας απαντούν άλλα αντί άλλων. Στριμώξτε τους άμεσα όλους, να πάρουν θέση σε όσα έχουν γίνει.Νομικές επιτροπές υπάρχουν παντού και είναι βολεμένα πολλά ΠΑΣΟΚάκια που πληρώνονται χοντρά και ζεστά ευρώ χωρίς περικοπές, γιατί οι ΄΄διορισμοί΄΄ τους υπάγονται στις γνωστές ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΄΄ειδικές συμβάσεις΄΄. Να πάρουν θέση τώρα, αλλιώς να πάρουν δρόμο. Συνεχίστε έτσι. Κι όσοι έχουν στοιχεία, να σας τα στείλουν, έστω και ανώνυμα άμα φοβούνται. Εσείς και τον τρόπο έχετε και τα άτομα να τα διασταυρώσετε.</p>

Εκτιμώ αφάνταστα τον κ. Λοβέρδο. Πιθανώς να έπεσε θύμα ενός εκ των συμβούλων του, που διετέλεσε ηγετικό στέλεχος της ΠΑΣΠ και ενδεχομένως να έχει προνομιακές σχέσεις με βουλευτές. Διότι ένας δικός μας διοικητής νοσοκομείου, είναι πολύ καλό εργαλείο για ρουσφέτια...από επικουρικούς γιατρούς μέχρι και εσωτερικές μετακινήσεις. Δυστυχώς το μόνο που νοιάζει τους πολιτικούς είναι να ελέγχουν τη τοπική ζωή, υπηρεσίες, φάμπρικες,οργανισμούς ακόμη και super market.

καλημέρα! θα επιθυμούσα να μου αποστείλετε το email της κυρίας Παπαδοπούλου για να την ενημερώσω και για αλλη υπόθεση στο νοσοκομείο!!

<p> Η αρχική σας επικοινωνία με την κ.Παπαδοπούλου μπορεί να γίνει μέσω του Arcadia Portal στέλνοντας email στο info&lt;@&gt;arcadiaportal.gr</p>

Περιμένουμε την απάντηση του ελεγκτη ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!! Τέλος τα ψέματα εις βάρος του Ελληνικού λαού

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΖΑΡΑΦΕΤΑ? ΕΠΕΙΔΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΕΦΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗ ΚΥΡΙΕ ΖΑΡΑΦΕΤΑ.

ΚΥΡΙΕ Γ. ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΔΙΑ ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΡΑΦΕΤΑ …………………… ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΡΑΦΕΤΑ? ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ. ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΡΑΦΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ???????????????? ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ . ΤΑ ΑΙΣΧΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΡΑΦΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΘΕΙΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΖΑΡΑΦΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΖΑΡΑΦΕΤΑ?

Μα τι λες τώρα "Anonymous (χωρίς επαλήθευση) - Τρί, 22 Νοε 2011 - 13:16". Το ζήτημα είναι αν κάνει καλά τη δουλειά της? Αυτό είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και υποχρέωση του κάθε προϊσταμένου. Μην προσπαθείς να αλλάξεις θέμα. Το ζητούμενο είναι η νομιμότητα της τοποθέτησης. Και επιτέλους αν θέλεις να αναφέρεις ονόματα στην δημοσίευσή σου, γράψε και το δικό σου όνομα να ξέρουν οι αναφερόμενοι σε ποιόν να απαντήσουν.

<p> Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στον διάλογο.</p> <p> Για να είμαστε όμως όλοι μας εντάξει, καλό θα είναι να γίνονται τα σχόλια επί του άρθρου και όσων καταγγέλλονται και όχι επί προσωπικού, σε κάποιους που αναφέρονται σε αυτό, όπως ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αρκάδων.</p> <p> Και προς Θεού, μην αρχίσετε τις γνωστές τακτικές εκτροπής του διαλόγου, με κακόβουλα σχόλια - μπηχτές προς κάθε άσχετο με τα καταγγελλόμενα.</p> <p> Θεωρώ επίσης σκόπιμο, να υπενθυμίσω για μια ακόμη φορά, πως στο άρθρο ΔΕΝ καταγγέλλεται η ΔΙΟΙΚΉΤΡΙΑ, αλλά η νομιμότητα της κάλυψης της θέσης της. Η οποία βεβαίως είναι υπόθεση του Υπουργείου και των παραγόντων που την εκτέλεσαν. Αν έχουν γίνει παρανομίες, δεν τις έκανε η συγκεκριμένη κυρία, αλλά κάποιοι που την χρησιμοποίησαν για να καλύψουν τις επιθυμίες τους ή τις κομματικές εντολές που δέχθηκαν.</p> <p> Κανένας δεν βάλλει την κ. Σιουρούνη προσωπικά, ούτε έχει δεχθεί κανένας μας καταγγελίες εις βάρος της. Οι καταγγελίες αφορούν στην κεραυνοβόλα μετάθεση του προηγούμενου Διοικητή, και στην παρέμβαση που έκανε στο Υπουργείο τοπικός παράγων, για να εξυπηρετήσει τα προσωπικά πολιτικά του συμφέροντα.</p> <p> Ο δε κ. Ζαραφέτας, επί του συγκεκριμένου θέματος έκανε διαμαρτυρία, δεν κατηγορεί ΠΟΥΘΕΝΑ στην επιστολή του την νέα Διοικήτρια.</p> <p> Για τον λόγο αυτό, θερμά σας παρακαλώ, να κρατήσουμε και τον λόγο αλλά και τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ στα επίπεδα της κοινής λογικής και της απαιτούμενης κοσμιότητας, όπως κι έχει γίνει από την πληθώρα των σχολιαστών (πλην των επιτεθειμένων στον κ. Ζαραφέτα) διότι μόνον έτσι θα έχει ουσία και η περαιτέρω διερεύνηση του θέματος, η οποία σας διαβεβαιώνω ότι γίνεται και σε επίπεδο Υπουργείου, αλλά και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δημοσίου.</p> <p> όσοι θέλετε να βοηθήσετε πιθανά, τον πρωτεργάτη βουλευτή μας που έκανε την ανακατωσούρα, μπορείτε να το κάνετε, γράφοντας ένα ανεξάρτητο άρθρο.</p> <p> Εδώ συνδιαλεγόμαστε, επί της παραβίασης της νομοθεσίας, όπως αυτό φαίνεται καθαρά από τα συνημμένα έγγραφα.</p> <p> Με εκτίμηση</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου.</p>

<p> Οι καταγγελίες που έρχονται στο ArcadiPortal θα ερευνηθούν άμεσα και όπου υπάρχει κάτι μεμπτό θα δημοσιευθεί μαζί με όλη την έρευνα και τα στοιχεία που θα προκύψουν. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.</p> <p> Admin</p>

Η "Οδύσσεια του Διαστήματος" ξαναχτυπά......τίτλος απο την ομόνυμη ταινία για να μην παρεξηγηθώ, γιατί για τέτοιο μέγεθος σήψης μιλάμε...

<p> Αγαπητέ ανώνυμε 13:37 σ΄ ευχαριστούμε για την επισήμανση και θέλω απλά να γνωρίζεις, πως η υπόθεση στην οποία αναφέρεσαι, είναι υπό διερεύνηση.</p> <p> Απλά δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί όλα τα στοιχεία για την απόλυτη τεκμηρίωση.</p> <p> Σε πολύ λίγο χρόνο, θα το φέρουμε εις γνώση των αναγνωστών του πόρταλ.</p> <p> Με εκτίμηση</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου.</p>

Ο Οδυσσεύς γιατί κατάπιε τη γλώσσα του; Αν είναι αθώος γιατί δεν παίρνει θέση; Ο Αντρέας της συγκυβέρνησης επίσης τι λέει επ΄ αυτού; Δεν έχουν λόγο για το Παναρκαδικό ή έχουν τοοοοόση πολλή δουλειά με τη σωτηρία της χώρας και δεν προκάνουν; Ούτε τσίπα τους έμεινε ούτε ψήφο θα δούνε ξανά.

Να υπενθυμίσω φιλικά τους πολιτικούς μας οτι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ σε 2-3 μήνες. Για να μην ξεχνιόμαστε. Εμείς με πτυχία πολυτεχνείου νομικής.......... άνεργοι για μεγάλο διάστημα και εσείς βολεύετε τα σόγια σας που δεν εχουν την βασικη εκπαίδευση και προκλητικά πίνουν καφέ όλη μέρα στο πεζόδρομο. Δεν θέλουμε άλλους βολεμένους. ήρθε το πολιτικό σας τέλος σας

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μεχρι τωρα διοριζαν στο δημοσιο ενω τωρα αρχιζουν να θεωρουν δικο τους χωρο και τις ιδιωτικες επιχειρησεις............. Οι ιδιωτες γιατι πρσλαμβανουν αυτους που τους στελνουν οι βολευτες μας..........τοσα βοδια ειναι και αυτοι αλλα να τους δω μολις χρεωκοπει η εταιρεια τους..........

Πως την έλεγαν εκείνη την ταινία; η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου; κάπως έτσι...

Υποθέτω πως σήμερα το πρωί κάποιοι έκαναν πολλά χιλιόμετρα τρέχοντας από γραφείο σε γραφείο και κατανάλωσαν πολύ ιδρώτα στην προσπάθειά τους να βρούν τσιτάτα και φράσεις μπερδέματος, για ν΄ απαντήσουν στις καταγγελίες. Η μούγγα τους αυτό δείχνει. Τρέχουν και δεν μαζεύονται. Για να γελάσουμε λίγο περισσότερο έχω να σας κάνω μια πρόταση: για στείλτε το άρθρο όπως είναι αναρτημένο, στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και στο Ελεγκτικό Συνέδριο, να μας πούν τη γνώμη τους. Πλάκα θάχει. Θα σφίξουν και κάποιοι κώλοι μετά συγχωρήσεως.

Δώστε τη χούντα στο λαό....

Ανώνυμε 12:06 μην είσαι τόσο ευκολόπιστος στον κ Λοβέρδο και στις κορώνες που βγάζει με την σωστή -κατά τα άλλα - κίνηση, να μαζέψει τα αίσχη των Νοσοκομείων. Σκέψου μόνο πως από τη μιά μαζεύουν κάτι για να κάνουν ντόρο κι από την άλλη βολεύουν τα κομματόσκυλά τους όπου μπορούν γιατί ο χρόνος είναι λίγος. Αν ο Λοβέρδος πραγματικά δεν ξέρει τι του γίνεται στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων γιατί εμπιστεύεται τους συμβούλους του, τότε καλά θα περάσει κι αυτός. Μη ξεχνάμε πως οι παρατρεχάμενοι, οι σύμβουλοι και οι έμπιστοι, έφαγαν και τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στην Ιστορία. Τώρα πρέπει όλοι τους να καταλάβουν, πως τις μπούρδες που διαδίδουν στον κόσμο τα τσιράκια τους, πως ΄΄κάτι μας ραντίζουν΄΄ ούτε τα χάπατα δεν τις τρώνε πιά. Οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει κι όσο κι αν νομίζουν αυτοί πως μας έχουν ήδη τελειώσει, θα τους έρθει η συντέλεια από εκεί που δεν το περιμένουν. Κοντός ψαλμός.

ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και τα άλλα παιδιά των κομμάτων ξυπνήστε κι αφήστε τους μόνους τους να τρέχουν τους βολευτάδες. Σας πετάνε ένα κόκκαλο για να φάνε μόνοι τους, όχι το αρνί αλλά ολόκληρο το κοπάδι. Ξυπνήστε ! Ενωμένοι μόνο εναντίον των αισχρών εκμεταλλευτών της ζωής μας μπορούμε να ελπίζουμε. Ξυπνήστε και βοηθείστε και τη νελαία να ξεφύγει από το λούκι που έχουμε μπει όλοι και πάμε σαν λάσπη στο ρέμα. Ο καιρός είναι δύσκολος. Η ελπίδα μαζί με τη θέληση και την αξιοπρέπεια, μπορεί να κάνει θαύματα. Φτύστε τους στα μούτρα. Μας δουλεύουν με μπαρούφες για να κουκουλώνουν τις πομπές τους. Ντροπή τους. Κανένας δεν αξίζει. Μπροστά για νεα πρόσωπα, νέες πολιτικές δυνάμεις.

Προτείνω να βγούμε στους δρόμους και να ζητάμε τη ΜΕΙΩΣΗ των βολευτών στο ελάχιστο. Νομίζω πως το Σύνταγμα λέει απο 200-300. Μας φτάνουν οι 200. Σκεφτείτε από πόσα ανάλογα αίσχη θα γλιτώσουμε, αν έχουμε 100 λιγότερους στο πεδίο δράσης δηλαδή την κοινωνία. Μας ρήμαξαν οι ρεμούλες τους. όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα για μας. Γιατί απ΄ ότι φαίνεται και τα πουλέν είναι καλά κατατοπισμένα στις ρουσφετιές και δίνουν εξετάσεις σαν καλά κομματόσκυλα κάθε μέρα. Να πάνε στο καλό οι 100, να έχουμε λιγότερο φόβο από τις επιδρομές των συγγενών και των ψηφοφόρων τους στις δημόσιες υπηρεσίες. Άντε να φάει ψωμάκι και κανένας άλλος. Μοναχοφάηδες του κερατά.

Ούτε ένας αληθινός ΕΛΛΗΝΑΣ ρε μέσα στο Κυνοβούλιο; Ούτε ένας; Ούτε οι νέοι βολευτές που έβγαζαν πύρινους λόγους για την ευαισθησία τους και τη διαφορετικότητά τους;

Κυρία Παπαδοπούλου, σας αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας. Είστε η μόνη που τολμάτε να βάλετε την υπογραφή σας κάτω από όσα γράφετε και η μόνη που πριν γράψετε διασταυρώνετε όσα λέτε και παραθέτετε αποδείξεις. Μακάρι να το είχαμε αυτό κι από άλλους που κάνουν τους δημοσιογράφους. Θέλω να σας επισημάνω κάτι. Έχει πέσει στην αντίληψή μου, μια περίεργη κινητικότητα, να φανούν όλα σαν νομότυπα και τάχα μου αβλεψία το όλο θέμα. Μη τους αφήσετε να περάσουν με τίποτα κόλπα την εντύπωση ότι ο νόμος δεν εννοεί αυτό που υποστηρίζετε εσείς. Έχω νομικές γνώσεις, είμαι παλαίμαχος στη δικηγορία, γνωρίζω πως ΟΛΑ όσα γράφετε είναι μόνον έτσι όπως τα καταθέτετε. Αλλά οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Κάθε φορά που τους πιάνουμε στα πράσα, μας αποβλακώνουν- ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν - με γελοίες δικαιολογίες αληθοφανείς και αυτοδικαιώνονται χωρίς αιδώ. Θυμηθείτε που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι έπρεπε νε δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιωργάκη για να παραιτηθεί. Ακούστε τους τώρα που δικαιολογούν τις ηλίθιες αποφάσεις του να παραμένει στην αρχηγία, λέγοντας μας πως πρέπει να τον κρίνει ο λαός για να φύγει. Έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου σας λέω. Είναι εκτός τόπου και διακατέχονται από τον πανικό και την υστερία της ήττας. Χτυπήστε τους όσο μπορείτε.Πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος επιτέλους.

ΑΠΟΡΩ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ? ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΦΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΣΙΟΥΡΟΥΝΗ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΨΑΞΑ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ. Η ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ". ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ?

<p> Kαλημέρα αγαπητοί αναγνώστες.</p> <p> Επανέρχομαι στα σχόλια για ν΄απαντήσω στον σχολιαστή των 8:43.</p> <p> Αγαπητέ σχολιαστή.</p> <p> Κατ΄ αρχήν σας παραπέμπω στο χθεσινό σχόλιό μου - παράκληση, για την αποφυγή ΕΚΤΡΟΠΗΣ του διαλόγου, που νομιζω πως σκόπιμα κι εσείς επιχειρείτε !</p> <p> Να σας επισημάνω, πως όταν κάνουμε σχόλια, πρέπει να έχουν αναφορά στα γραφόμενα στο άρθρο και όχι στις φανταστικές υποθέσεις εκάστου !!</p> <p> Λοιπόν ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ και μπορείτε να ξαναδιαβάσετε το άρθρο για να το δείτε κι εσείς, γιατί μάλλον επιπόλαια το περάσατε.</p> <p> ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναφέρθηκε στην ΄΄ακαταλληλότητα΄΄ της κ .Σιουρούνη, όπως υπαινίσεσθε ή σας είπαν να υπαινιχθείτε...</p> <p> ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κρίνει την αρτιότητα των σπουδών της και της προηγούμενης διοικητικής της πορείας, ούτε το βιογραφικό της.</p> <p> Διότι ΔΕΝ μας έχει απασχολήσει στο άρθρο η συγκεκριμένη κυρία ούτε σαν πρόσωπο, ούτε σαν Διοικητής.</p> <p> Το άρθρο αναφέρεται στην ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ αποπομπής του προηγούμενου διοικητή και στην κάλυψη άρον -άρον της θέσης του.</p> <p> Φυσικά και γνωρίζουμε το βιογραφικό της κΣιουρούνη, το σεβόμαστε και την εκτιμούμε, αλλά οι βουλές του βολευτή μας, την χρησιμοποιούν -ενδεχομένως και να την ταλαιπωρούν μετακινώντας την - και την νομιμότητα αυτών των βουλών καταγγέλουμε.</p> <p> Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τα κόλπα της ΄΄μπεκάτσας΄΄ και σχολιάστε αν θέλετε κι έχετε να πείτε κάτι, επί των κινήσεων των πολιτικών, που παραβίασαν τη νομιμότητα.</p> <p> Δεν θα ανεχθώ άλλες σπόντες, περί τάχα κόντρας με την κυρία Σιουρούνη, διότι είναι κατευθυνόμενες και έχουν σκοπό να δημιουργήσουν υπόνοιες στους σχολιαστές και να ΄΄πετάξουν τη μπάλα εκτός γηπέδου΄΄.</p> <p> Το θέμα είναι το άρθρο και μόνον αυτό.</p> <p> ότι άλλο θέλετε να πέιτε, πείτε το επώνυμα ή ανώνυμα, αλλά όχι ως άσχετο σχόλιο.</p> <p> Να σας θυμήσω επίσης, πως η κ. Σιουρούνη, δεν μετατέθηκε στην Τρίπολη ως ΄΄καταλληλότερη΄΄ ούτε ΄ ήταν το βιογραφικό της ο λόγος που την έφεραν στο Παναρκαδικό!!</p> <p> Οι κομματικές παρεμβάσεις πήραν φωτιά, όταν κάτι ενόχλησε κάποιους.</p> <p> Και τέλος, πολιτικές είναι οι θέσεις όλων των Διοικητών της Δημόσιας Διοίκησης. Το ξέρουμε και το σεβόμαστε. Άλλο όμως είναι η πολιτική θέση και άλλο η πολιτική παρέμβαση του κάθε εκλεγμένου, για ψηφοθηρικούς λόγους και διάφορους άλλους. Οι πολιτικές θέσεις δεν είναι τρίλιζες στα χέρια των εκλεγμένων. Υπάγονται σε νόμους και οι εκλεγμένοι δεν είναι υπεράνω νόμων, ώστε να παρεμβαίνουν όποτε τους ξεβολεύονται οι δουλίτσες τους, ή τους παραπονιούνται οι προστατευόμενοί τους.</p> <p> Τις πολιτικές παρεμβάσεις που εξευτελίζουν τους νόμους κατακεραυνώνουμε. Μόνον αυτές.</p> <p> Και εν προκειμένω, έχουμε στην πόλη πολιτικά πρόσωπα, που έχουν πιστέψει, πως η αφεντιά τους είναι υπεράνω νόμων και θεσμών και διαφεντεύουν τον τόπο. Και ΔΕΝ εννοώ την Διοικητή ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!</p> <p> Με εκτίμηση.</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου.</p>

Παίδες μπράβο σας ! Δώστε τους να καταλάβουν. Μη μασάτε. Σήμερα είδα πως το άρθρο της κ. Παπαδοπούλου, το έχει ανεβάσει από χθες το tromaktiko και το newsit. Έτσι, να τους διαβάζουν και περισσότεροι τους διεφθαρμένους και τις λαμογιές τους. Να ξυπνήσει ο κόσμος κάποια στιγμή. Συνεχίστε και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας.

Να υποθέσω ότι υπάρχει ανάλογο πρόβλημα και με την αναπληρώτρια διοικήτρια του ενιαίου Νοσοκομείου- Ψυχιατρείου , καθώς και με όλους όσους παύθηκαν και με το ίδιο ΦΕΚ 346 /7-10-11 (ΥΠΟΔΔ) ξαναδιορίστηκαν αφού και η συγκεκριμένη διοικήτρια έχει ανάλογο κώλυμμα ; Σύμφωνα με το σκεπτικό του άρθρου όλοι αυτοί που επανατοποθετήθηκαν έχοντας θητεύσει στο ίδιο ή σε διασυνδεόμενο Νοσοκομείο είναι παράνομοι ; Το πρόβλημα αυτό υπάρχει και με τους διοικητές νοσοκομείων ομόρων νομών .

<p> Αγαπητέ σχολιαστή ανώνυμε 11:58, το άρθρο δεν γράφτηκε μετά από κάποιο σκεπτικό!</p> <p> Αυτός είναι και ο λόγος που συνημμένα παρατίθενται ΟΛΑ τα ΦΕΚ, όπου είναι δημοσιευμένοι νόμοι και οι τροποποιήσεις τους, η διασύνδεση των Νοσοκομείων ΄΄υπό κοινή Διοίκηση΄΄&nbsp; και τα λοιπά.</p> <p> Γνωρίζω κι εγώ πως έχουν συμβεί τα ίδια και σε άλλα νοσοκομεία και αυτός είναι και ο κατά κόρον χρησιμοποιούμενος αντίλογος των ΄΄αρμοδίων΄΄&nbsp; στις ερωτήσεις μου.</p> <p> Αλλά αγαπητέ μου, πριν φθάσω στο σημείο να δημοσιεύσω το άρθρο, έδωσα τα στοιχεία που είχα, σε τουλάχιστον 5 άτομα, Νομικούς, είτε ασχολούμενους με Διοικητικά μόνο θέματα, είτε Συμβούλους Ν.Π.Δ.Δ..</p> <p> Η ομοφωνία τους περί του ΚΩΛΥΜΜΑΤΟΣ με ώθησε στο να δημοσιεύσω το άρθρο και όχι το δικό μου σκεπτικό.</p> <p> Αν οι κύριοι σύμβουλοι του κ . Υπουργού, νομίζουν ότι μπορούν να παρακάμπτουν τις τροποποιήσεις και να επικαλούνται μόνο τον αρχικό νόμο, ορίζοντας άτομα που τα εκθέτουν ταυτόχρονα, σε θέσεις -κλειδιά, τότε μάλλον πρέπει να μας αναλύσουν ΔΗΜΟΣΙΩΣ αυτοί το δικό τους ΄΄σκεπτικό΄΄ μήπως και καταλάβουμε τι μας συμβαίνει.</p> <p> Πάντως του θέματος έχουν επιληφθεί ανώτερα αρμόδια όργανα και αναμένουμε τις εξελίξεις.</p> <p> Οι δικαιολογίες ότι έχει γίνει και αλλού το ίδιο, μου ειπώθηκαν κι εμένα. Δυστυχώς για κάποιους κομματικούς παράγοντες, δεν είναι πάντα εύκολο, να δικαιολογούνται με παιδαριώδεις τρόπους. Επειδή το κάνουν ή το έκαναν και αλλού, ΔΕΝ ΑΙΡΕΤΑΙ το ΚΩΛΥΜΜΑ ούτε η παρανομία.</p> <p> Φανταστείτε να ήταν στο απυρόβλητο η αδελφοκτονία, επειδή στη Βίβλο έγινε ο φόνος του Άβελ από τον Κάιν.....</p> <p> Ας σοβαρευτούμε κάποτε σαν λαός να απαιτήσουμε τον στοιχειώδη σεβασμό ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, από τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες καιροσκόπους.</p> <p> Σκεφθείτε δε, πόσα στελέχη έχει και είχε το ΠΑΣΟΚ που θα μπορούσαν να καταλάβουν παρόμοιες θέσεις κι όχι να παίζουν με 2-3 ονόματα, να ταλαιπωρούν -ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ- τους Διοικητές και Αναπληρωτές, για να βολεύονται οι επιθυμίες των βολευτών...</p> <p> Ευχαριστώ.</p> <p> Γιούλη Παπαδοπούλου.</p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p>

Συγχαρητήρια στην κ. Παπαδοπούλου. Απ΄ όσα διαβάζω και στο άρθρο αλλά και στα σχόλια -απαντήσεις της, είναι πολύ καλά ενημερωμένη για το θέμα, το έχει ψάξει καλύτερα και από τους υπεύθυνους μάλλον και ξέρει πως να κινηθεί. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν έχει βγεί κανένας εμπλεκόμενος, ούτε κάποιος από το Παναρκαδικό, να κάνει μια δήλωση. Κατάπιαν τη γλώσσα τους και κάνουν τις πάπιες. Επειδή ξέρω και μερικά πράγματα από μέσα, έχουν πάθει τρελλή νίλα. Ούτε που ξέρουν από που να μαζευτούν κι από που να τα μπαλώσουν. Στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου το δώσατε; Για να μας πει τι θα κάνει με τις υπογραφές; Θα εγκρίνει τις δαπάνες που υπογράφει η κ. Σιουρούνη; Θα ψάξει να βρεί αν υπάρχει κώλυμμα; Στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης το στείλατε; Να μας πει κι αυτός μέχρι που μπορεί να φτάσει το έτσι θέλω του κάθε βουλευτάκου ή όποιου τέλος πάντων κρύβεται πίσω απ΄ αυτόν; Για προωθήστε το λιγάκι παραπάνω να γελάσουμε. Κι εν τω μεταξύ μη περιμένετε να δείτε ευθιξία από κανένα κομματόσκυλο. Έχουν μια συγκεκριμένη τακτική, την ίδια που εφαρμόζει κι ο Πετράν όταν τους βγάζουν λαμογιές. Βγάζουν τον σκασμό και σφυρίζουν αδιάφορα, μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση. Μη τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Αηδιάσαμε με όλους. Βαράτε τους σε ότι βρίσκετε. Αρκετά πια. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Ένας πρώην ΠΑΣΟΚ ος

Είμαι ένας πολίτης που χρησιμοποιώ τις ιατρικές υπηρεσίες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και ξαφνιάστηκα όταν είδα το δημοσίευμα, γιαυτό και προτίμησα πριν εκφράσω γνώμη να ψάξω το βιογραφικό της κ. Σιουρούνη το οποίο και θα ζήλευαν πολλοί άλλοι διοικητές Νοσοκομείων...μετά επιτρέψτε μου να σας πώ ότι άρχισα να σκέπτομαι όπως οι περισσότεροι στην Ελλάδα πιά , "μήπως ενόχλησε το ότι ένας πολύ έμπειρος άνθρωπος στη διοίκηση" ή αλλά και γνώστης πιθανόν πολλών λειτουργιών του Νοσοκομείου θα προκαλούσε αναταραχές σε ένα βολεμένο σύστημα πολλών παρασίτων?

Μαρία, δεν αφήνεις αυτά τα κόλπα... Το βιογραφικό δεν διορθώνει το βόλεμα. Ας μας εξηγήσουν λοιπόν ότι δεν ήταν βόλεμα. Τα είπαμε αυτά ….. αναμένουμε να τα μπαλώσουν.

Το βιογραφικό ως δια μαγείας σήμερα εμφανίστηκε! χαχαχα! Δεν εχουν καταλάβει τίποτα από το άρθρο! Βρε αυλικοί το άρθρο δεν θίγει την Διοικήτρια, εκεί τον χαβά σας εσείς...άλλωστε όπως λένε "άλλος ένας διοικητής, αναλώσιμος". Λοιπόν αφήστε τα βιογραφικά και κοιτάξτε την ουσία. Και η ουσία είναι ότι το βαθυκράτος ακόμα εξουσιάζει και ας παρουσιάζεται με νέο πρόσωπο ανανέωσης...ας τελειώνει η "οδύσσεια" ταλαιπωρίας στο παναρκαδικό νοσοκομείο! Σωματεία εργαζομένων που είστε; μήπως στα τράβηξε το αυτάκι το κόμα σας και δεν πέρνετε θέση;

Προς την πολίτη Μαρία που κυνηγάει τα παράσιτα. Μόλις τελειώσεις με τις σκόνες πήγαινε ως το μπάνιο και πλύνε τα μάτια και τ΄ αυτιά σου και ξαναδιάβασε το άρθρο μπας και το καταλάβεις. Αλλιώς κάτσε και δες κανένα τούρκικο. Με άλλα λόγια άκου τι σου απάντησε και ο ανώνυμος και ο Νίκος και ξύπνα από τον λήθαργο. Εκτός κι αν αντί για πολίτης είσαι καμιά παρατρεχάμενη στο ίδρυμα και θέλεις να δείξεις πόσο εύκαμπτη είναι η μεσούλα σου στους ανωτέρους σου. Ξυπνήστε ρε.

Κυρία Παπαδοπούλου τι έγινε με εκείνες τις δηλώσεις που είχατε πει ότι θα έκαναν ο κ. Λαουδιάς και ο κ. Παπασταματάκης; Πήραν εντολές να σιωπήσουν ή δεν τους βρίσκετε στο τηλέφωνο; Και ο ένας και ο άλλος είναι από τα πλέον αρμόδια θεσμικά πρόσωπα και πρέπει να πάρουν θέση. Μη τους αφήσετε να κάνουν το κορόιδο. Να πουν για ποιό λόγο βρήκαν το ΚΩΛΥΜΜΑ στην κ. Καλομοίρη που ήταν να έρθει στο Παναρκαδικό και την ξαπόστειλαν, αλλά το ξέχασαν στην κ. Σιουρούνη. Δεν μπορούν να κάνουν τις πάπιες. Να πάρουν θέση και ν΄ ακούσουμε την άποψή τους. Τα κομματικά γαλόνια έχουν και τα δύσκολά τους, καμιά φορά σε εκθέτουν δημόσια, δεν το ξέρουν αυτό; Συνεχίστε να τους ενοχλείτε. Δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα.

Καλά όλοι έχουν πάθει Alzheimer??????? Πριν λίγο καιρό ενόχλησε μερικούς μερικούς το ότι ηταν εργοδηγός του ΟΣΕ ο πρώην διοικητής και πάνω που το ξεπέρασαν και τον αγάπησαν τρελά τσουπ η κυρία με το πλούσιο βιογραφικό στη διοίκηση ,που όμως τώρα δεν αρέσει και προτιμούν τον εργοδηγό !!! Τα χάλια μας λέω εγώ

Δεν υπάρχει λόγος να πέφτει το επίπεδο της συζήτησης! Σεβαστή η κάθε διαφορετική άποψη. Δυστυχώς όμως δεν ακούμε τις απόψεις των άμεσα εμπλεκομένων.... αυτό θα έπρεπε να μας νοιάζει... τα ποντίκια είναι ακόμα μέσα!

1981-1989 ΠΟΙΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ..... 1993-2004 ΠΟΙΟΣ Ο ΔΟΙΗΚΗΤΗΣ..... 2009-2011 ΠΟΙΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ...... -----------------------------------------------------------------------------1990-1993 ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ...... 2004-2009 ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ...... Ο ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ

Για ψάξτε κύριοι περισσότερο στο Παναρκαδικό και θα βρείτε διαμάντια. Να δείτε πόσα πολιτικά βολέματα έχουν γίνει εκεί μέσα. Φιλικά

Εξακολουθούν τα παπαγαλάκια να επιμένουν στις ασυναρτησίες και να προσπαθούν να βγάλουν ίντριγκες ανάμεσα σε πρόσωπα. Σταματείστε επιτέλους. Το θέμα τώρα δεν αφορά τις πρώην ή τις νυν λαμογιές, αλλά το βαθύ κομματικό κράτος, που λυσσάει ακόμα και διασυνδέεται και με τους αντιπάλους. Και μη φανταστεί κανένας πως είναι άσχετοι με το θέμα και οι νεοδημοκράτες. Ο ένας καλύπτει τον άλλο χρόνια τώρα.

Επειδή ζω το ίδρυμα που λέγεται Παναρκαδικό από μέσα, για πολλά χρόνια, έχω παρακολουθήσει πολλές διοικήσεις και πολλές διαδικασίες διορισμών προέδρων και διοικητών. Είναι όλοι τους κομματόσκυλα, όπως πολύ καλά το ξέρετε κι εσείς. Το θέμα είναι, πως εμείς οι έχοντες σχέση με το Νοσοκομείο, δεχόμαστε όποιον μας στέλνουν και προσπαθούμε να έχουμε μια καλή συνεργασία και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας. Όμως πάντα μαθαίνουμε για συνωμοσίες, για συναλλαγές και προσχεδιασμένα παιχνίδια των κομμάτων, που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στα πάντα, ακόμα και στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα. Τον κομματικό έλεγχο. Γιατί αλήθεια; Αν ενδιαφέρονται τόσο για την κοινωνία και την προαγωγή της περίθαλψης του κόσμου, γιατί ξεμαλλιάζονται και ξεκοιλιάζονται στα βουλευτικά γραφεία και στα παρασυμβούλια των υπουργείων, για το ποιό είναι το καλύτερο πιόνι τους, το πιό υπάκουο και το πιό διαχειρίσιμο, για να το βάλουν στο ανάλογο πόστο; Τι σχέση έχουν όλα αυτά τα κατινίστικα κόλπα, με την Δημόσια Διοίκηση, με την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και με όλα τα άλλα βαρύγδουπα λόγια, που βγαίνουν και παπαγαλίζουν όλοι τους, υπουργοί και βουλευτάδες - βολευτάδες, στα μπαλκόνια και στις οθόνες; Είμαι εξαγριωμένη, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου, με όσα γίνονται πίσω από τις πλάτες μας, αλλά και ξεδιάντροπα μπροστά στα μάτια μας. Αλλά πιο πολύ μας εξαγριώνει, που οι έχοντες την εξουσία, έχουν πιστέψει πως όλοι εμείς έχουμε πάθει άνοια και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας. Φτύνουν το Σύνταγμα έτσι για πλάκα, παραβιάζουν νόμους και μετά όταν γίνεται ντόρος, ξερνάνε διατάγματα και ρυθμίσεις για να καλυφθούν, κρύβουν άρθρα νόμων και τροποποιήσεις, για να βολέψουν τις πομπές τους, παραβιάζουν τους νόμους και μετά βγάζουν υπουργικές αποφάσεις υπεράνω νόμων... Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, εγώ πρέπει να κρατώ την ψυχραιμία μου, και με άδεια την τσέπη λόγω περικοπών (που όμως δεν γίνονται σοτυς μισθούς των διορισμένων) εγώ να πηγαίνω για δουλειά, να βλέπω και να κάνω τα στραβά μάτια, ν΄ακούω και να βγάζω τον σκασμό, να δουλεύω με ζήλο για να μη κακοκριθώ και με βγάλουν εφεδρεία. Ο κάθε κύριος Λοβέρδος, ορκίζεται στο Ευαγγέλιο, να ΄΄τηρεί το Σύνταγμα και τους νόμους...΄΄ Τους τήρησε όταν παρέλειψε ολόκληρη τροποποίηση στην μετάθεση της καινούργιας διοικήτριας; Και τι μεγάλο λόγο είχε να μην τους τηρήσει; Αν κάποιος δεν το έδινε στη δημοσιότητα, ούτε εμείς θα το ξέραμε. Και πόσα άλλα δεν ξέρουμε επίσης... μόνο ο Θεός γνωρίζει. Βγάλτε τους όλους στον αέρα. Όλους Γαλάζιους και Πράσινους κι όποιο άλλο χρώμα κάνει παιχνίδι παραεξουσίας.

Eλάτε να δείτε και σε έναν άλλο χώρο που ο βολευτής θεωρεί τσιφλίκι του, πως οι άνθρωποί του "βρωντοφωνάζουν" ότι είναι μαγαζί τους...Τέρμα τα νταβατζιλίκια!!!

<p> Τα κομματικά γαλόνια τα έχω πετάξει εδώ και πολλά χρόνια, οπως και τους πολιτικούς αυτούς που κατέστρεψαν το Παναρκαδικό με την συνειδητή αδιαφορία τους κατα την διάρκεια της ανακαίνησης και δυστηχώς με την αδιαφορία τους για την υποβάθμιση του νοσοκομείου (βουλευτές και υπουργούς) οπου το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι ψήφοι.Για μένα μεγαλύτερη καταστροφή απο τους 2 γαλάζιους διοικητές δεν μπορεί να κάνει κανείς άλλος. Έγιναν σημεία και τέρατα. Τα έβγαλα πολλές φορές στην επιφάνεια, ορισμένα βρίσκονται στον εισαγγελέα.Συνεπώς πρακτικά τώρα οποιος και να έρθει δεν έχει νόημα είναι ολοι πια προσαρμασμένοι στις επιταγές και τον έλεγχο της τρόϊκας. Η δίαλυση του ΕΣΥ και του κράτους προνοίας είναι το δάσος και οι διοικητές τα δέντρα, οσο για το νόμιμο ή οχι του διορισμού της διοικήτριας υπάρχουν νόμοι.Επίσης για τον μηχανοδηγό του ΟΣΕ που κάποιος ανέφερε πιο πάνω έκανε και έβαλε πραγματα σε ένα καλό δρόμο και προσωπικά πιστεύω οτι ήταν ζημιά για το Παναρκαδικό που τον έφαγαν.Ο καθε ένας κρίνετε απο το έργο του. Εύχομαι η νέα διοικήτρια μέσα σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές να σταθεί στο υψος των περιστάσεων.Εδώ είμαστε,εδώ ζούμε και δουλεύουμε, διοικητές έρχονται και φεύγουν σημασία έχει πια να παράγουν έργο και σε αυτό θα κριθούν. Φίλε τι γίνετε πια νόμιμο στην πατρίδα μας; Είμαστε υπο κατοχή.Συνεπώς πρέπει να ανασυντακτούμε να κάνουμε υπομονή και την κατάλληλη ώρα να αντισταθούμε για να αποτινάξουμε την τρόϊκα απο την πατρίδα μας Αυτό ειναι το πραγματικό πρόβλημα και οχι πιά η οριακή νομιμότητα κάποιων.</p> <p> &nbsp;</p> <p> Παπασταματάκης Γεώργιος Χειρουργός</p>

Η κυρία με τα πολλά πτυχία και τα μεγάλα προσόντα δε γνώριζε ότι πήρε αυτή τη θέση με μη νόμιμα κριτήρια; Και με τον τόσο ντόρο που έχει δημιουργηθεί, δε μπορεί να μην το έμαθε! Γιατί δεν παραιτείται; Έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης!

Σελίδες