Το bazaar σχολικών από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη (photos&video)

Το bazaar σχολικών από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη (photos&video)

Σεπτέμβριος 11, 2012 - 10:52
3 σχόλια

Μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο είχε το bazaar που πραγματοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» έξω από το παλιό Δημαρχείο στην Τρίπολη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχτηκε τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και πολλά άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/va-5xv55YxY


3 Σχόλια

H octavia station, είναι απαραίτητη για το χαμόγελο του παιδιού ή του οδηγού της; Η δουλειά που κάνει δε μπορούσε να γίνει με μεταχειρισμένο βανάκι; Χρειάζεται λιμουζίνα υψηλού τουρισμού;

καλα βρε ανθρωποι δεν ντρεπεστε με τετοια σχολια!! εγω μονο μπορω να πω την προσωπική μου εμπειρια μετα απο μια παραγγελια που εκανα στο χαμογελο ειχα ρεστα 2,5 ευρω και τους ειπα κρατηστε τα αφου μου ειχαν κοψει την αποδειξη για την παραγγελια και μου εκοψαν και νεα αποδειξη δωρεας για 2,5 ευρω γιατι δεν παιρνουν τιποτα ετσι τωρα τι ρποβλημα εχετε δεν καταλαβαινω. και οχι βρε φιλε δεν καταλαβαινω γιατι τα παιδια του χαμογελου πρεπει να εχουν μεταχειρισμενο βανακι για τις αναγκες τους, γιατι εσυ εχεις κομπλεξ, μακαρι να μην χρειαστει κανενα παιδι την βοηθεια του συλλογου αλλα οπου χρειαζεται μακαρι ο συλλογος να εχει και λιμουζινες για τα παιδια και τις αναγκες τους.