Αυτοκίνητο... μπήκε σε σπίτι στην Τρίπολη (pics)

Αυτοκίνητο... μπήκε σε σπίτι στην Τρίπολη (pics)

Οκτώβριος 31, 2016 - 15:48
31 σχόλια

Άγιο είχε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου όταν αυτό έπεσε πάνω σε σπίτι στην Τρίπολη πίσω από την πλατεία Άρεως, στη συμβολή των οδών Δούνια και Διοτίμας.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε κυριολεκτικα δίπλα από την είσοσο της τετραώροφης οικίας.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, καθότι η ώρα ήταν μεσημεριανή όταν τελειώνουν οι περισσότεροι από τις εργασίες τους, αλλά σχολάνε και οι μαθητές απο το δημοτικό σχολείο που βρίσκεται στο σημείο. Οι πέντε δρόμοι στην Τρίπολη είναι ένα σημείο κεντρικό που διέρχονται αρκετά οχήματα αλλά και ποδήλατα και πεζοί.

Ειδήσεις: 

31 Σχόλια

Δεν είχε αυτός άγιο, οι ένοικοι είχαν που ένας τρελός έπεσε επάνω στο σπίτι τους.

Kαλά, οι κατηγορίες για τέτοιου τύπου πταίσματα όπως τα φανάρια έχουν ξεπεραστεί από καιρό για το Μήτσο!! Είδες τι γίνεται όταν βάζεις τον πήχη τόσο χαμηλά όσο αυτός; Success story αναπόφευκτα.......:P

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 6 Κ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΑ ΠΑΛΑΒΟ Μ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΒΟ Μ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΕΖΟΚΟΥΒΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΒΑΡΙΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ.. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ..

Μήπως πήγαινε με τις πάντες ρε παιδιά ,λέω μήπως αλλιώς δεν εξηγείτε , έχετε άλλη άποψη;

Σύμφωνα με άλλο site "Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τους περαστικούς οδηγός που επιχειρούσε να κάνει επιδέξιους χειρισμούς με το όχημα του, έχασε το έλεγχο του Ι.Χ". O Γιάννης έχει δίκιο. Καθε μέρα περνάνε οι δυο "κουβάδες" και μαρσάρουν. Ειναι θέμα χρόνου να πέσουν πάνω στην καφετέρια που βρίσκεται εκει και να θρηνύσουμε θύματα .

19.03 κάτι ξέρεις εσύ,πες μας τι μπήκε στο αυτοκίνητο και που; αλλά ποιος ξέρει, λέτε να το κάνουν για επίδειξη εμπρός από την καφετέρια; μην πάρουν και τίποτε παιδιά ή μεγάλους στο λαιμό τους.

Που να δειτε τι κανουν,καποιοι γκαζακηδες στις 2:30-4:30,τα ξημερωματα στην πλ.Αγιου Βασιλειου &πλ.Κολοκοτρωνη.Η τροχαια υπαρχει;Μαλλον πρεπει να θρηνησουμε πρωτα!!!

Πρέπει η Τροχαία να ρίξει 700άρες κλήσεις στους 5 γελοίους , (οι 2 με πεζώ) που ξυπνάν όλη την πόλη . 5 είναι δεν είναι παραπάνω.................

ανέβηκε ο βλάκας στο πεζοδρόμιο !!!!!!! Αυτά γίνονται καθημερινά!!!!!! Μαζεύονται όλοι οι πιτσιρικάδες απέναντι στο καφέ και κάνουν όλο μαγκιές με μηχανάκια και αυτοκίνητα! Από αυτόν τον δρόμο περνάνε τα παιδιά για το 9ο & 4ο Δημοτικό και 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο. Θεωρώ, μιας και μένω στη γειτονιά, ότι από τύχη δεν έχει γίνει κανένα σοβαρό ατύχημα.

Αφού δεν μπορούν τα παιδάκια, για κανά ξερογκαζο και καμία καντάδα με παολα στην κεντρική πλατεία κάνουν... με τα μπροστινοκινητα κλυσματα τους!!

Παρακαλουνται οι νεοι οδηγοι της φορμουλα ουνο να αφησουν κατά μερους τα πειραματα εντος πολεως-Τουλαχιστον μεχρι να καταλαβουν τη διαφορα μεταξύ του ωραιου και του προκλητικου-επικυνδυνου. Ελεος παλικαρια μου γαλλοι και ιαπωνες πρεπει να συνυπαρξουμε ολλοι 2ποδοι, 4ποδοι, οδηγοι και πεζοι.Το κανετε δυσκολο για ολλους τους αλλους να σας καταλαβουν, ειπαμε το γκομενακι γουσταρει αλητη και ραλυ να ρθει να την γ@μησει αλλα μην κανετε κι ετσι πια. Υ.γ. Θελω πραγματικα να μαθω τι πηγε λαθος…εφυγε η ντιζα του χειροφρενου?Ειχανε σαπουνιασει τα λαστιχα? Τον προδωσανε τα 2πλα του τα ψαλιδια?Info plse

Όταν γράφουν τα *** σας αλλά και εσάς όμως παραπονιέστε και ψάχνετε βύσμα να σας σώσει... Ο κάθε λα_κα_μα_ς Τριπολιτσιώτης θέλει έναν τροχονομο δίπλα του! Αι στα διάλα... Παιδεία ΜΗΔΕΝ!

Συμβαίνει σε όλη την πόλη κάθε νύχτα και ξημέρωμα. Σε διάφορα σημεία. Η τροχαία τους ξέρει όλους απ' έξω κι ανακατωτά. Και δεν κάνει τίποτα, χρόνια τώρα. Μήπως κάποιο από αυτά τα κατεστραμμένα αξιολύπητα νούμερα, είναι****;

Από τη στιγμή που η αστυνομία και η δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτες στην Τρίπολη το θέμα θα πάει στο αντίστοιχο υπουργείο. Είναι αδιανόητο 5 μικρά και καθηστερημένα παιδάκια να κάνουν οτι θέλουν διακινδυνεύοντας να σκοτώσουν ανθρώπους, να διαλύσουν περιουσίες και κανείς από αυτούς που πληρώνουμε για την ασφάλεια μας να μην κάνει τη δουλειά του.

με τοσα καγγουρια που μαζευονται εκει ηταν βεβαιο οτι κατι τετοιο θα γινοταν. αν κατσει καποιος μια ωρα για καφε βλεπει την παιδεια και την παρακμη που επικρατει και τι εχει να ακολουθησει...αυτο που λεμε μη χειροτερα ειναι γεγονος

@Skarpetsis ΧΑΧΑ ναι ρε φίλε με τα μαλ@κ@σμένα!! Δε θέλουμε άλλη καντάδα!!!!!! Ειδικά ρε νουμεράκια στην περιοχή του νοσοκομείου μην ξαναπατήσετε γιατί θα έχει όλως τυχαίως λάδια ο δρόμος...έτσι ενημερωτικά το λέω! Μας πρηξατε με τα χαζοτράγουδά σας όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι! Πολύ καψούρα ρε παιδί μου.......ανατριχιάσαμε! Όχι άλλο Stan, Οικονομόπουλο, Παντελίδη και το κακό συναπάντημα!!

Εγω πιστευω οτι η τροχαια κανει πολυ καλα την δουλεια της και οι υπαλληλοι της ειναι ιδιαιτερα ευγενείς και ευσυνειδητοι...... ετσι δεν ειναι;;;;;

31/10/2016 - 17:36. να επεμβει η αστυνομια για το μαρσαρισμα ..μπετον τρως καθε πρωι στις 6 ρε φιλε ? εχει προειδοποιησει την τροχαια ο τυπος λεει ....μαλλον σε γραφουν γιατι ξερουν τη δουλεια τους ρε φιλε και δεν ασχολουνται με τετοια που θα ηθελες εσυ .και μην ξυπνας τοσο νωρις .

21:02 Ρε καγκουρώ ξέρεις μερικοί δουλεύουν κιόλας, δε φτιάχνουν μόνο τα σαράβαλά τους με τα λεφτά του μπαμπά! Οπότε ο 31/10/2016 - 17:36 λογικά ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Όσο για το αν είναι δουλειά της τροχαίας τα μαρσαρίσματα δεν ξέρω, αλλά της αστυνομίας σίγουρα είναι γιατί υπάρχει και ο νόμος για την κοινή ησυχία! Οπότε φτιάξε τον κουβά σου να μην κάνει θόρυβο και κόψε τα μαρσαρίσματα και τις λοιπές μ@λ@κίες γιατί πάει η κολοκύθα πάει....ξέρεις...

Τετ, 02/11/2016 - 23:22. εισαι τοσο αντρας οσο φαινεται στο λογο σου που εχεις τετοια γλωσσα πισω απο εναν υπολιγιστη ? απο κοντα καγκουρω λες .. ? τα σαραβαλα που λες παρολο που δεν εχω τετοιο σαραβαλο οπως εννοεις μερικοι τα φτιαχνουν γιατι δουλευουν οι ιδιοι ? οπως κ εσυ νομιζω σωστα ? αφου ειναι δουλειας της αστυνομιας καλεσε τους να ψαχνουν ποιοι κανουν διαταραξη . και την κολοκυθα ελα να μας πεις εσυ πως παει που σε ξυπνανε μονο στις 6 παρα που ξυπνας απο μονος σου και οχι το υπολοιπο βραδυ ...εξυπνακια αντρα

22:32 Βασικά από κοντά θα σου έλεγα χειρότερα μεγάλε..."μάγκα" που νομίζεις ότι θα σε φοβόμουν κιόλας! Εσύ που την είπες στον άνθρωπο να μην ξυπνάει τόσο νωρίς τι σοι βλήμα είσαι??? Εγώ λέω μεγάλο πάντως...Καλόν ύπνο!

04/11/2016 - 12:58. θα ελεγες θα ελεγες ...ελα να μας τα πεις ρε μεγαλε αντρακλα λοιπον.. την ειπα στον ανθρωπο που ξυπναει απο μονος του να παει στη δουλεια του ..και οχι στον ανθρωπο που τον ξυπναμε τα γκαζια απο τα πιτσιρικια ..διαβαζε λιγο καλυτερο πριν πεταχτεις πονηρε αντρακλα

17:12 καλά πονηρός νομίζεις ότι είσαι εσύ μάλλον, αλλά σου έχω νέα....ΔΕΝ το χεις! Το ότι σου είπε ότι ξυπνάει αυτή την ώρα (κι εσύ του είπες να μην ξυπνάει τόσο νωρίς, να μην ξεχνιόμαστε κιόλας....) δε σημαίνει πρώτον ότι δεν ξυπνάει από τα....αγουροξυπνημένα καγκουρώ (ενδεχομένως να είχε τα περιθώρια να κοιμηθεί λίγο παραπάνω και να ξυπνήσει σαν άνθρωπος εν πάσει περιπτώσει) και δε σημαίνει ότι δεν τον ενοχλούν και άλλες ώρες της ημέρας ή της νύχτας. Μια κουβέντα είπε και πιάστηκες....γιατί ΑΠΛΑ δεν είχες από κάπου αλλού να πιαστείς......

17:12 Δεν είναι αυτό το βασικό θέμα όμως. Το θέμα είναι ότι βγαίνουν κάτι θρασύτατοι κουτοπόνηροι σαν και του λόγου σου να υπερασπιστούν κάτι γ@ιδούρια. Εσένα τι σε κόφτει τόσο δε μας είπες?? Μπαμπάς τους είσαι και τα καμαρώνεις ή είναι πελάτες στο μαγαζί σου για...."βελτιώσεις"?

Εν τω μεταξύ ακούς κανέναν από αυτούς να πλησιάζουν σε δρόμους εκτός του κέντρου και νομίζεις ότι θα περάσει με....300 καμία Φεράρι, και τι να δεις σε λίγο......μια χελώνα να ροβολάει την κατηφόρα. Όπως τα άλλα αυτοκίνητα πηγαίνουν και μόνο ο θόρυβος διαφέρει. Για κλάματα!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.