Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν: Όποιος παραβιάζει τα σύνορα τελικά τιμωρείται

Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν: Όποιος παραβιάζει τα σύνορα τελικά τιμωρείται

Σεπτέμβριος 29, 2022 - 10:15
1 σχόλια

«Όποιος παραβιάζει τα σύνορα τελικά τιμωρείται, δεν χωρούν αυτοκρατορικά οράματα τον 21ο αιώνα, δεν έχουν θέση επίδοξοι τοπικοί ταραχοποιοί» δήλωσε εμφατικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, κατά την τελετή ονοματοδοσίας της πυραυλάκατου «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος» του Πολεμικού Ναυτικού.
Νέο σαφές μήνυμα προς την Τουρκία εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες μόλις ώρες μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας.

«Τα προβλήματα λύνονται ειρηνικά με γνώμονα το διεθνές δίκαιο, αυτό απαιτούν λαοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Σημείωσε, επίσης, ότι είναι λάθος κάποιοι να δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη της χώρας τους ανακαλύπτοντας εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, τόνισε στην τελετή ονοματοδοσίας της νέας πυραυλακάτου του Πολεμικού Ναυτικού «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γι' αυτό η αδελφή σου άφησε να γίνει τουρκικό τόξο στα Βαλκάνια. Μόνο η τουρκική αυτοκρατορία δεν τιμωρείται αφού πρώτος εσύ δεν ζητάς κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.