Αυτά είναι τα γήπεδα της Τρίπολης το 2011 (photos & video)

Αυτά είναι τα γήπεδα της Τρίπολης το 2011 (photos & video)

Οκτώβριος 13, 2011 - 23:47
3 σχόλια

Χρόνια τώρα φωνάζουμε και ζητάμε γήπεδα στην Τρίπολη. Και λέμε για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, γιατί στο υπόλοιπο μέρος του νομού, ευτυχώς υπάρχουν.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω, δεν ακούει κανείς και δεν ασχολείται κανείς για την κατασκευή των γηπέδων. Μέσα στον Δήμο της Τρίπολης, υπάρχουν τα γήπεδα των Φιλικών, της Τεγέας, του Αγ. Βασίλη, της Νεστάνης και του Κάψια.

Όλα ξερά και με εγκαταστάσεις για … γέλια. Όταν ρωτήσει κάποιος : θα φτιαχτούν τα γήπεδα;  Η απάντηση συνήθως είναι: δεν υπάρχουν λεφτά! 

Και ρωτά κάποιος: χρήματα υπάρχουν για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και όχι μόνο; Χρήματα,  που ξοδεύονται για μια μέρα ή μια βδομάδα. Μετά , τίποτα!

Ενώ τα γήπεδα, είναι για μια ζωή. Για να παίζουν πολλές γενεές παιδιών ποδόσφαιρο και να εξυπηρετούνται πολλές ομάδες.

Ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος είχε υποσχεθεί για Ενωσιακό γήπεδο. Αλλά δεν μας εξήγησε, της Αρκαδίας ή πουθενά αλλού;

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, τόνισε ότι τον πρώτο λόγο τον έχει το γήπεδο των Φιλικών. Ένα εμπόδιο υπάρχει και αφού ξεπεραστεί  το γήπεδο θα φτιαχτεί.

Άντε να δούμε φίλε Δήμαρχε, ας ελπίσουμε ότι θα είσαι ο πρώτος που θα κάνει αυτό το καλό στο ποδόσφαιρο!  Αν και είσαι μπασκετικός!!! (και μπράβο σου).

Μάλιστα τώρα που ξεκινά και το πρωτάθλημα των Ενώσεων, θα πικραθούμε περισσότερο για ακόμα μια φορά,  αφού θα πάμε σε όμορους νομούς και εκεί θα δούμε ΓΗΠΕΔΑ!

Εν αναμονή…

 

Σημείωση: Για αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτά που διαβάσατε παραπάνω, είναι και οι απόψεις  πολλών χιλιάδων Τριπολιτσιωτών. Και είναι με καλή διάθεση…  προς το παρών!

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/Zujoyh60Ocw


3 Σχόλια

γραψετα γιωργο, ευτυχως που τα λες και εσυ. για κλαματα ειματε

Τα γηπεδα να τα φτιαξουν αυτοι που λιγο η πολυ κερδιζουν απο το ποδοσφαιρο μην περιμενουν απο τον ιδρωτα του κοσμου να τους στρωθουν χαλια για να πουλανε μουρη κατι ψευτομεγαλοπαραγοντες και κατι προπονητακια της πλακας.Υπαρχουν και τα καφενεια ας βαλουν το χερι στην τσεπη.

συμφωνώ με τον ανώνυμο.μήπως ήρθε η ώρα να συνενωθούν ορισμένες ομάδες με σκοπό να μειωθούν τα έξοδα?φοβάμαι ότι γίνονται πολλοί αγώνες άσκοπα και δαπανώνται χρήματα άνευ λόγου,έτσι για το καπρίτσιο κάποιων που αυτοπροβάλλονται ως παράγοντες,προπονητές και διαιτητές.μήπως θα έπρεπε να αρχίσει μια συζήτηση με πρωτοβουλία της επσα?εκτός άν με το υπάρχον καθεστώς βολεύονται ενώσεις παδοσφαιρικών σωματείων ,διαιτητών ,προπονητών ,αθλητικών δημοσιογράφων κλπ.