Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Οκτώβριος 31, 2016 - 15:00
2 σχόλια

Η Αθλητική δικτυακή εκπομπή ''Στα Γήπεδα της Αρκαδίας'' είναι και πάλι κοντά σας για να σας μεταφέρει σε εικόνα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις των ομάδων της Αρκαδίας.

ArcadiaPortal.grAstrosnews.grLeonidion.gr και Kafeneio-megalopolis.gr σας προσφέρουν την ποδοσφαιρική αγωνιστική δράση του νομού Αρκαδίας.

Δείτε στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" τα γκολ που σημειώθηκαν στα Αρκαδικά γήπεδα το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου από τους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας, γκολ από τον δεύτερο όμιλο της Β’ Αρκαδίας, γκολ από τον αγώνα πρεμιέρας της γυναικείας ομάδας του Άρη Τρίπολης με το Μεσολόγγι για  τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής αλλά και τις καλύτερες φάσεις από το Παναρκαδικός-Δόξα Μεγαλόπολης για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Παναρκαδικός-Δόξα Μεγαλόπολης 0-0 (Γ’ Εθνική), Άρης Τρίπολης-Μεσολόγγι 2008 1-3 (Β’ Εθνική Γυναικών), Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο 0-2, Κορακοβούνι-Μαντινειακός 1-0, ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός 4-2, Απόλλων Τυρού-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 3-1, Ολυμπιακός-Λεωνιδίου-Τεγέα 0-5 (Α’ Αρκαδίας), Α.Ε. Μαρίου-Ερμής Μελιγούς 0-3, Ηρακλής-Αχιλλέας 0-1 (Β’ Αρκαδίας-2ος όμιλος)

Να ευχαριστήσουμε και το  Korakovouni Web Radio για τα πλάνα του από το παιχνίδι του Κορακοβουνίου με τον Μαντινειακό.

Οι χορηγοί της εκπομπής είναι:

-Γερμανός

-Coppola Bar & Co

-Devero's pizza

-MEDICIN  Τριανταφυλλόπουλος

-Cioccolato

-Αγροεφόδια Τρουπής

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Στα Γήπεδα της Αρκαδίας 31/10/2016


2 Σχόλια

θερμη παράκληση . Μην δείχνετε μόνο τα γκόλ . Δειξτε και καμμία φάση παραπάνω. Ξέρω οτι κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να βγεί η εκπομπή .

συμφωνω φιλε περσι ειχαν ωραια εκπομπη ξαναφτιαχτε την παιδια ηταν οτι καλητερο γεια το τοπικο και τα παιδια που τα βλεπει και κανενας απο πιο μεγαλες κατηγοριες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.